Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ležérní vlny podle herečky Jessiky Alby: Zaberou jen 5 minut!

Jessica Alba
11. března 2017 | 06:00

Dokonale natočené prstýnky přenechme disneyovským princeznám! V opravdovém světě už několikátou sezonu frčí přirozenost. Mnohdy je ale mnohem složitější vytvořit si ležérní účes než ten dokonale uhlazený. Herečka Jessica Alba (35) se podělila o svůj trik, jak na přirozené vlny, které ona sama nejraději nosí. A co je na tom nejlepší? Účes zabere jen 5 minut!

K vytvoření hollywoodského účesu postačí vaše šikovné ruce, kulma, solný sprej a olej na vlasy. Tajemstvím ležérních vln je to, že Jessica pramen natáčí od hlavy zhruba do půlky směrem dovnitř a zbytek až ke konečkům směrem ven. Tak docílíte naprosto přirozeného looku. Nezapomeňte na to, že i když má finální účes působit, jako když jste před chvílí vylezla z moře, musíte si prameny k natáčení připravit všechny stejně tenké. Pokud máte na své kulmě skřipec, který pomáhá udržet prameny pevně na horké ploše, herečka radí, že můžete vlasy natáčet přímo přes něj. Díky nerovnosti povrchu bude výsledek ještě ležérnější. 

Když máte všechny vlasy natočené, jemně je pročešte jednořadým hřebenem. Potom do nich nastříkejte solný sprej, který podpoří texturu vlasů, dodá vlasům objem, a navíc krásně voní. Jeho vůni si zamilovala i sama Jessica Alba. Nakonec do konečků pomocí prstů jemně naneste olej na vlasy nebo trochu kondicionéru a styling je hotový!

Podívejte se ve videu na přesný návod!

Video se připravuje ...
Jessica Alba ukazuje, jak si vytvořit přirozené vlny za 5 minut • VIDEO: youtube.com_InStyle/BPŽ