Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaro klepe na dveře! Jaké jarní vůně musíte rozhodně vyzkoušet?

28. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Zapomeňte na těžké, zimní vůně a vybavte se na jaro trendy svěžími a jiskřivými vůněmi, které vás naplní vydatnou dávkou energie. Stále váháte nad výběrem nového parfému? Máme pro vás trojici TOP jarních vůní, které patří k tomu nejlepšímu, co můžete aktuálně v regálech parfumérií nalézt.

1 | Sladká květinová vůně La Vie Est Belle Florale

Propadla jste kouzlu omamně sladké vůně Lancôme La Vie Est Belle? Pak si rozhodně nenechte ujít nejžhavější verzi La Vie Est Belle Florale. Sladké pralinky ale nečekejte. Verzi Florale zcela ovládl osmanthus, česky vonokvětka, jejíž specifickou vůni můžeme připodobnit k měkké jemné kůži s meruňkovým či švestkovým nádechem. Pro milovnice sladších květinových vůní je Lancôme La Vie Est Belle Florale pro nadcházející jaro jako stvořená – působí čerstvě, svěže a oproti původní verzi je méně sladká. Budete ji milovat nejen pro excelentní výdrž, ale i pro její jedinečnou vůni překypující jemnými květinovými tóny.

Autor: El nino parfum

2 | Dolce Rosa Excelsa – kráska zrozená z růží

Fascinující a omamná krása vůně růže, nejpopulárnější květiny světa, ožívá v klasickém elegantním dámském Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa. Její kompozice velmi připomíná ikonickou Dolce. Odlehčené, akvatické tóny leknínu se mísí s hladkým pižmem, květy neroli a kašmírovým dřevem. Oproti původní Dolce je Rosa Excelsa více dřevitá. I tak však neztrácí nic na své svěžesti a květinovém půvabu. Dominantou celé vůně je unikátní extrakt ze šípkové růže, který byl použit snad zcela poprvé. Tento extrakt, v kombinaci s tónem turecké růže, vytváří nevtíravý, spíše diskrétní růžový akord.

Autor: El nino parfum

3 | Exotická vůně Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Zábavná i odvážná, přirozená i extravagantní – Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vás bude neustále překvapovat a uchvacovat svou až nakažlivou vůní, které s prvním přivoněním okamžitě propadnete. Povzbuzující květinově-aromatická vůně Paradiso Azzurro dokonale vystihuje sluncem prozářenou dovolenou u Středozemního moře a nespoutanou krásu exotických krajin. Jiskřivé tóny čerstvých citrusů, hořkého bergamotu a aromatické levandule naplní každý okamžik všedního dne radostí a štěstím. Jemné a orosené květy jasmínu, dřevité tóny kašmírového dřeva a cypřiše vám dají jedinečnou příležitost okusit slasti tohoto pozemského ráje ukrytého ve flakónu vůně Roberto Cavalli Paradiso Azzurro.

Autor: El nino parfum

Chcete znát i další jarní trendy? Klikněte zde.