Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Módní styl Moniky Babišové: Drsná motorkářka i sexy lady!

  • Monika Babišová a její styl
    6. února 2017 | 06:00

    Ať se to někomu líbí nebo ne, Monika Babišová je pojem. Stojí po boku úspěšného muže, je krásná, inteligentní a také má vytříbený styl. Možná si říkáte, že s takovým balíkem peněz se krásné oblečení nakupuje jednoduše, ale styl a vkus si ani za peníze nekoupíte!

  • Dáma z Hollywoodu

    Když Monika vyrazí na významnou společenskou událost, vždy obléká nádherné róby. Její modely se dají srovnávat s těmi, které nosí slavné hollywoodské krásky na červené koberce. Jasně, my si róbu za několik desítek tisíc pravděpodobně nepořídíme a ani bychom ji neměly kam nosit, ale běžné módní řetězce nabízejí spoustu krásných večerních šatů, které si teď v posledních dnech slev můžete koupit klidně i za tisícovku.

    Monika Babišová
    Autor: Instagram
  • Drsná motorkářka

    Monika samozřejmě netráví všechen svůj čas jen v naškrobených šatech a v lodičkách, má moc ráda kožené bundičky a vůbec celý ležérní motorkářský styl. Často nosí těsné černé džíny, jednoduché tričko, již zmiňovanou koženou bundu, stylové pilotky a kotníkové biker boots. Pokud je vám takový styl blízký, rozhodně není žádný problém se jím inspirovat. Takové kousky seženete v každém módním obchodě. A že vaše bunda nebude kožená? To je přece jen a jen dobře!

    Monika Babišová
    Autor: Instagram
  • Obyčejná žena

    Monika Babišová je krásná žena, a tak není vždy nutné, aby oblékala módní výstřelky nebo jiné nápadné kousky. Na neformální události klidně vyrazí v obyčejných kalhotách s drobným potiskem, černém triku s rukávem a jednoduchých kotníkových botách na širším podpatku. Nikdy ovšem nezapomene s outfitem sladit kabelku a přidat šperk. V tomto případě perfektně posloužily minimalistický náhrdelník a náramek.

    Monika Babišová: Inspirace nejen pro bohaté
    Autor: Herminapress.cz

     

  • Pohodlný dovolenkový outfit

    I partnerka milionáře si chce užít dovolenou v maximálním pohodlí. A tak si Monika místo slavnostních šatů a podpatků raději zabalila do kufru džínové kraťasy, vzdušnou halenku a pohodlné ploché sandálky. V takovém outfitu si rozhodně užijete letní dovolenou i vy, i když třeba nebude v Cannes, ale v Chorvatsku.

    Monika Babišová
    Autor: Instagram.com
  • Oblíbený účes

    Jen málokdy uvidíte Moniku Babišovou s jiným účesem než s přirozenými vlnami a pěšinkou uprostřed. Jen opravdu zřídka vyrazí na veřejnost s culíkem nebo drdolem. V rozpuštěných vlasech se zkrátka cítí nejlépe. Přirozeně vypadající vlny si kromě ní oblíbily i známé zahraniční hvězdy jako třeba Jennifer Aniston nebo Blake Lively. 1867934:gallery:true:true

  • Výrazné líčení

    Někdo sází na přirozenost, Monika Babišová si zase založila image na výrazném líčení. Dokonale sjednocená pleť, kouřové stíny, řasy jako mrkací panenka a rtěnka v decentním růžovém odstínu. My si myslíme, že jí to moc sluší. A co vy?

    Monika se pyšní luxusními hodinkami. Jde prý o dárek.
    Autor: Blesk – Petr Novotný, Ladislav Křivan

Autor: red
Diskuse ke článku
.