Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž, nebo syn? Žena (50) si našla o 30 let mladšího muže a konečně zažívá vášeň!

2. února 2017 | 06:00

Na věku nezáleží. Pro někoho fráze, pro někoho životní moudro, kterým se řídí. Jako Jill a Eric. Mezi nimi je totiž věkový rozdíl třicet let. Kdyby byl Eric ten starší – a movitý – snad by to nikoho ani příliš nepřekvapilo. Jenže v tomto případě je to jinak. Jill je padesát let, Erikovi dvacet a dle jejich slov si užívají skvělého sexu. Konečně!

Nedá se úplně říct, že by to byla nějaká rychlokvaška, která na sebe chce přitáhnout pozornost. Jill a Eric jsou spolu už více než rok a jsou stále zamilovaní, jako poprvé. Dohromady se dali na seznamce, a když se setkali, byla to prý láska na první pohled.

 

Tím spíše se ani nesnaží na veřejnosti se nějak skrývat, vzájemnou náklonnost dávají na odiv dost okatě. Drží se za ruce, líbají se a dávají zkrátka celému světu najevo, že k sobě patří. Dost lidí na ně ale hledí s pohoršením – mají za to, že jde o matku se synem. Ale ti se většinou nelíbají, že ano. 

Prý si užívají spousty sexu. I několikrát denně.
Autor: Profimedia.cz

Rodiče s tím nesouhlasí

Ačkoliv zamilovaný páreček si s tím neláme hlavu, jejich okolí trochu ano. Hlavně Ericovi rodiče, ti vyslovili jasný nesouhlas s tím, že jejich syn má přítelkyni, která je starší než oni. Ani jeho kamarádi příliš nechápou, co "na ní vidí", proč raději nechodí s někým jeho věku. "Takhle ale láska nefunguje. Nikdy mne nepřitahovala žádná dívka v mém věku. Líbí se mi starší ženy," přiznává. To byl i důvod, proč se s některými svými kamarády přestal přátelit. 

Erica nikdy mladší ženy příliš nepřitahovaly.
Autor: Profimedia.cz
Nicméně přiznává, že ze začátku nebylo jednoduché si na to zvyknout. Lidé na ně všude koukali, ukazovali si na ně. Naučil se to ale ignorovat a teď ty pohledy už vůbec nevnímá. Stojí mu to za to – podle jejich slov tam totiž byla chemie od prvního setkání. "Je nesmírně inteligentní, vydržíme si spolu povídat hodiny. Navíc je to velký romantik a chce se milovat několikrát denně. Na rozdíl od jiných mužů se mu líbí i líbání a mazlení," vysvětluje svou náklonnost Jill. 

Pojďme se zbavit stigmatu

Jejich sexuální život je prý skutečně neuvěřitelný. Oba se milují rádi a často, a tak si navzájem velmi vyhovují. Reakce lidí jsou často rozporuplné. Někteří je považují za matku se synem, jiní Jill gratulují a fandí jejímu vztahu se "zajíčkem". Tím, že na veřejnosti otevřeně vystupují se svým vztahem, chtějí také trochu porušit stigma, které ve společnosti stále panuje. I padesátileté ženy si mohou užívat skvělého sexuálního života jako ve dvaceti!