Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Video, které uchvátilo 2 miliony lidí: Češka proměnila babičku v hollywoodskou hvězdu

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak se babička proměnila po chvilce líčení
VIDEO: Facebook_Kristýna Puková/BPŽ
16. ledna 2017 | 11:24

Česká vizážistka a maskérka Kristýna Puková se rozhodla zkrášlit babičku svého přítele. Připravila kameru a pustila se do proměny. Video se teď stalo hitem internetu a z babičky, která letos oslaví 87. narozeniny, se přes noc stala hvězda!

"Včera odpoledne jsem si vzala do parády babičku mého přítele. Babička do proměny šla moc ráda a na přemlouvání vůbec nedošlo," píše k videu vizážistka Kristýna. Byla to pro ni velká výzva. Před časem se totiž rozhodla nalíčit svou vlastní babičku, která byla ovšem o 17 let mladší. Vše ale probíhalo tak, jak mělo. "Babička byla kouzelná a stejně jako ta má se ptala, jestli může s líčením i spinkat a ukázat se druhý den sousedům," popisuje průběh líčení Kristýna.

Výsledek se setkal s velkým úspěchem. V komentářích pod videem lidé píší, že babička vypadá po proměně jako hvězda filmového plátna nebo krásná Meryl Streep za dvacet let. Nejdůležitější ale je, že si dáma v letech svou proměnu maximálně užila. "Babičku ještě nikdo nikdy nelíčil, tak jsem moc ráda, že jsem jí to mohla dopřát," dodává vizážistka.

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak se babička proměnila po chvilce líčení • VIDEO: Facebook_Kristýna Puková/BPŽ


Autor: red