Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Dokonalá Blake Lively měsíc po porodu a karikatura SJP

  • 10. ledna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Blake Lively (29)

    Přestože herečka Blake Lively v prosinci porodila, žádná kila navíc na ní nejsou vidět. Pro jistotu ale oblékla na předávání televizních a filmových Zlatých glóbů šaty v černé barvě, která zeštíhluje. Róba z dílny Atelier Versace byla opravdu skvělou volbou a potvrdila, že černá rozhodně nemusí být nudná. Zlaté aplikace i vlečka udělaly z jednoduchých černých šatů módní skvost. Ne nadarmo se Blake a její manžel Ryan Reynolds stali nejlépe oblékaným párem uplynulého roku.

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

  • Sofia Vergara (44)

    Herečka Sofia Vergara vypadá božsky neustále, natož na červeném koberci. Snad ani jednou neoblékla na významnou událost šaty, které by byly mimo mísu nebo neslušely jejím dokonalým ženským křivkám. Jinak tomu nebylo ani na slavnostním předávání Zlatých glóbů, kde se doslova blýskla v třpytivé róbě z dílny oblíbeného libanonského návrháře Zuhaira Murada. Zlatá Sofia na Zlatých glóbech, dokonalé spojení!

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Červený koberec z udílení cen Zlaté glóby • VIDEO: youtube.com_HollywoodCIA/BPŽ

  • Emily Ratajkowski (25)

    Americká modelka a herečka, která je známá pro svůj bujný dekolt, opět nezklamala a předvedla na červeném koberci svůdné a odvážné šaty. Žlutá róba z dílny módní návrhářky Reem Acra schovávala jen to nejnutnější. Emily během večera několikrát odhalila i zadeček a kalhotky, takže mužům v jejím okolí se asi jen těžko nezíralo na její perfektní dlouhé nohy. Takové šaty si může dovolit jen málokterá žena a mladá modelka mezi ně rozhodně patří. My dáváme palec nahoru!

    Emily Ratajkowski
    Autor: profimedia.cz
  • Miranda Kerr (33)

    Topmodelka Miranda Kerr loni oblékla jedny z nejodvážnějších šatů vůbec a hned na začátku nového roku ve své jízdě pokračuje. Na slavnostní párty po udílení Zlatých glóbů oblékla hedvábné šaty v barvě slonoviny, které měly opravdu hodně vysoký rozparek, a navíc odhalovaly i záda a dekolt. Miranda se v odvážných šatech cítí skvěle a taky tak vypadá. Pro Emily Ratajkowski to byla večer asi velká konkurence!

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (51)

    SJP patří mezi největší ženské módní ikony. Tentokrát nás ovšem příliš nenadchla. Velkolepé hedvábné šaty od návrhářky Very Wang herečce nelichotily. Nápadně však připomínaly nezapomenutelné svatební šaty od Vivienne Westwood, které Sarah oblékla coby Carrie Bradshaw. Mnohem horší než svatební róba byly však účes i líčení. Cop zapletený kolem hlavy herečce vůbec neslušel a kouřové líčení očí bylo jedno z nejhorších, jaká slavné ženy na červeném koberci předvedly. Tentokrát je to průšvih!

    Sarah Jesica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.