Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dárky na poslední chvíli: Touto kosmetikou rozhodně potěšíte!

20. prosince 2016 | 06:00

Vánoce jsou za dveřmi, a vy ještě pořád nemáte všechny dárky? Pokud nemáte ani nápad, co koupit, nezoufejte. Dobrá zpráva je, že každou ženu potěšíte kosmetikou! Tak zaběhněte do drogerie nebo parfumerie a kupte jednu z těch věcí, se kterými rozhodně nešlápnete vedle!

V podstatě můžete sáhnout po jakékoliv kosmetice, pokud tušíte, co by se obdarované mohlo líbit a co je její styl. Raději se ale nepouštějte do větších experimentů. Parfém, který voní vám, nemusí vonět jeho budoucí nositelce a darovat jí červenou rtěnku, pokud jediné, co používá, je balzám na rty, se také nesetká s úspěchem. Naštěstí pro vás se zásadním chybám snadno vyhnete, pokud si přečtete náš manuál.

Video se připravuje ...
Dárky na poslední chvíli: Kosmetické sady. Jaká zaujme vás? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Kosmetická sada sice vypadá na první pohled jako nuda, ale pokud vyberete tu správnou, která má nádherné balení a obsahuje produkty, které rozmazlí každou ženu bez ohledu na věk či typ pleti, máte vyhráno. My jsme se je pro vás rozhodly prozkoumat a otestovat. Jak dopadly?

Není nad to sáhnout po produktu, který má skvělé reference a o kterém víte, že bude opravdu fungovat tak, jak má. Každá z nás v redakci má oblíbenou kosmetiku, na kterou nedá dopustit, a kterou bychom si tedy rozhodně přály najít pod stromečkem. Pokud tedy stále tápete, inspirujte se našimi tipy.

Na to, abyste něco objednali v internetových obchodech, už je bohužel nejspíš pozdě. Pokud milujete adrenalin, můžete to zkusit a doufat, že vám dárky do Štědrého dne doručí, ale raději byste měli vyrazit po svých. V kamenných parfumeriích za dárky sice zaplatíte o fous víc, ale alespoň máte záruku, že se budou líbit.

Video se připravuje ...
Jaké jsou nejoblíbenější parfémy roku 2015? • VIDEO: Brigita Zemen

Parfém je také osvědčená klasika. Ale předem říkáme, že je dobré kouknout se, jakou vůni žena, kterou chcete obdarovat, používá. I tak ale najdete v parfumeriích v podstatě univerzální vůně, které jsou velmi oblíbené a voní většině žen. Jaké to jsou? Byly jsme se zeptat těch nejpovolanějších – dam, které v parfumeriích pracují.

Chybí vám jenom nějaká drobnost? Pak je skvělým dárkem krém na ruce nebo balzám na rty. Ideálně takový, který krásně vypadá a voní. Na trhu jich je nepřeberné množství. Podívejte se, ze kterých jsme nadšené my.

Autor: Brigita Zemen