Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zima je tu! Pořiďte si stylový kabát, který vás zahřeje!

7. listopadu 2016 | 06:00

Teploty klesají a bude hůř! A proto je právě teď nejvyšší čas pořídit si zbrusu nový hřejivý kabát, ve kterém vás mráz ani sníh nepřekvapí. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky.

Jaké kabáty jsou letos trendy, v tom už máme jasno. Na výsluní se drží zavinovací, prodloužené bombery, parky nebo třeba kabáty s kostkou. Ne všechny z nich vás ale dokonale zahřejí. Když přijdou mrazy, přichází na scénu roky osvědčená klasika v podobě prošívaného péřového kabátu.

Vybrat si můžete ze široké škály barev. Letošní kolekce ovládla jako vždy černá, ale šlape jí na paty temně modrá. Ta není tolik běžná, ale stejně jako černá klasika se hodí ke všemu, je elegantní a zeštíhluje. Většina teplých kabátů má kolem kapuce kožíšek, který vás ještě více zahřeje. Při pořizování však počítejte s tím, že za kvalitní kabát si ve většině obchodů připlatíte. Většinou vás kvalitní kabát bude stát v rozmezí dvou až tří tisíc. Jedno je ale jisté: vydrží vám rozhodně několik sezon.

Video se připravuje ...
Klíčové kousky letošního podzimu: Jak se vám líbí? • VIDEO: Adam Balažovič

V případě, že vás ani teploty pod nulou nepřesvědčí o pořízení prošívaného kabátu, jsou tu samozřejmě i jiné varianty. Například vlněné oversized kabáty, pod které snadno obléknete ještě huňatý svetr nebo rolák, jsou stále v kurzu. Stejně jako zateplené parky nebo prodloužené zateplené bombery, které jsou aktuálně tím největším zimním hitem.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!