Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější princezny letošních Vánoc? Podívejte se na ukázky nových pohádek!

3. listopadu 2016 | 13:16

Jako každý rok, i letos si pro vás Česká televize připravila nové pohádky, které v premiéře odvysílá během Vánoc. Letos jsou čtyři a jedna z nich je speciálně pro neslyšící. V rolích princů, rytířů, princezen, králů a královen se objeví zcela nové a neokoukané tváře společně s oblíbenými hvězdami.

Na Štědrý den bude v pohádce Pravý rytíř hrdina nejen bojovat o přízeň princezny, ale bude i hledat cestu ke svému otci. O akční scény nebude nouze, byly dokonce tak nebezpečné, že to představitel rytíře Jan Komínek (22) odnesl drobnými zraněními. Lucie Černá (20), která hraje princeznu, si splnila dětský sen. „Princeznou chtěla být v dětství snad každá holka, já měla tu možnost se jí na krátký okamžik stát v dospělosti.“

Video se připravuje ...
Vánoční pohádky plné akčních scén a samozřejmě lásky • VIDEO: Česká televize

V pohádce Slíbená princezna hraje hlavní roli oblíbenec z hudební soutěže Tvoje tvář má známý hlas Honza Cina (28). Po jeho boku se v roli zlatovlasé princezny Radosti objeví Marta Dancingerová. Ta se zase při natáčení málem utopila, když při natáčení scény ve vodě nasála dlouhatánská paruka vodu a stáhla ji pod hladinu! Další pohádka Zázračný nos naučí princeznu, že krása není všechno. Přes vůně se princezna dostane k voňavkáři Tomášovi a láska bude na světě.