Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podívejte se na všechny nevěsty z Ulice: Která se vám líbí nejvíc?

25. července 2016 | 06:00

Seriál Ulice se už vysílá dlouhých 11 let, a tak není divu, že už se v něm stalo snad všechno, co vás jen napadne. Nevěra, rozchody, vážné nemoci i úmrtí. My jsme se však raději zaměřily na něco pozitivnějšího, a to svatby. Podívejte se, jaké nevěsty jste mohli v uplynulých dílech vidět.

Jedenáctá sezona seriálu Ulice končila svatbou Simony a Rudolfa, která se sice příliš nepovedla, ale nakonec vše dobře dopadlo. Simona se v seriálu vdávala už podruhé. Poprvé si brala vyžírku Pepana, kterého se jí nakonec podařilo setřást. Tak doufáme, že manželství s Rudolfem nepošlou scenáristé také k ledu.

Simona však rozhodně nebyla jediná, kdo v seriálu řekl své ano. Tereza Bebarová alias Světlana Nyklová si za dobu působení v Ulici vyzkoušela svatební šaty hned třikrát. Další postavy se sice vdávaly jen jednou, ale stálo to za to. Pamatujete si třeba na honosnou svatbu Lenky a Jardy nebo na dojemný obřad Miriam a vážně nemocného Cyrila?

Pokud se na Ulici budete dívat i dál, rozhodně vás čekají i další svatby. Podle diváků odpovídajících v anketě TV Nova se vezmou Monika s Márou. Na druhém místě lidé tipují brzký sňatek těhotné Skyler a Franty a na třetím místě veselku Digi s Jirkou Hermanem.

Připomeňte si všechny nevěsty v naší fotogalerii!

Přečtěte si více o seriálu Ulice!

Autor: red