Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zveřejněn nový portrét Kate a Williama! Proč jsou pořád tak dokonalí?

26. května 2016 | 16:40

29. dubna uplynulo už 5 let od pohádkové svatby Kate Middleton a budoucího panovníka britského království – prince Williama. A královský pár září štěstím, stejně jako v roce 2011.

Už jsme si zvykli, že u příležitosti významných událostí zveřejní královská rodina nové oficiální foto. Bylo tomu tak i u příležitosti prvních narozenin malého George i princezny Charlotte. Není divu, že i pětileté výročí svatby oslavili Kate a William – mimo jiné – také oficiálním portrétem.

Tento portrét ovšem, na rozdíl od jiných, nebyl určen široké veřejnosti, ale jen pár vyvoleným: blízkým královského páru a gratulantům, kterým Kate a William foto poslali jako poděkování.

Ve světě, kterému vládne internet a sociální sítě, se ale dlouho nic neutají. Fotku na svém twitterovém účtu zveřejnil královský fotograf Paul Ratcliffe. William v tmavomodrém obleku se světle modrou vázankou a Kate v krémové blůzce a sukni vypadají opět perfektně, jak jsme u nich zvyklí. Vévoda s vévodkyní jen září štěstím.

Chcete si připomenout, co všechno se událo v jejich životech za oněch 5 let od jejich svatby? Prohlédněte si některé nezapomenutelné momenty královského páru v naší fotogalerii:

Autor: Brigita Zemen