Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trendy jarní bundičky: Které vám nesmějí chybět?

  • Video se připravuje ...
    1. května 2016 | 06:00

    I když kvůli aktuálnímu počasí zabírají místa v našich šatnících zimní bundy a kabáty, období jarních bundiček se (snad) blíží. Zjistily jsme pro vás, které jsou v aktuální sezoně trendy. Líbí se vám?

  • Kožené bundičky


    Jako každé jaro jsou i letos obrovským trendem bundičky v imitaci kůže. Kromě černé klasiky ovládnou obchody pudrové barvy letošního roku a zemité tóny, jako jsou hnědá, vínová nebo písková. Vybírat můžete z rockovějších křiváků, bundiček s klasickým rovným zipem, nebo dokonce s knoflíky, ale také z bundiček s výrazným límcem nebo klidně i bez. Zkrátka každá z nás si vybere tu, ve které se bude cítit nejlépe.

    Mango, 3299 Kč
    Autor: archiv firem
  • Prošívané bundy

    Prošívané bundy známe spíše ze zimní sezony, ale letos se probojovaly i do jarního šatníku v podobě lehkých barevných bundiček. Nosit je můžete jako součást sportovního outfitu společně s tepláky nebo legínami nebo také k džínám na výlet nebo procházku městem. Nejčastěji je seženete právě v barvách letošního roku, tedy v pudrově růžové a nebesky modré.

    Tommy Hilfiger, gamata.cz, 5200 Kč
    Autor: archiv firem
  • Džínové bundy

    Další klasikou, která nikdy neomrzí, jsou džínové bundičky. Na těch se v průběhu let v podstatě nic nemění. Občas přibudou aplikace v podobě pyramidek nebo nášivek, jindy frčí světlý odstín, pak zase tmavý. Letos můžete vybírat mezi zkrácenými a oversized střihy a odstín denimu je jen a jen na vás!

    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem
  • Kardigany

    Nesmíme zapomenout ani na kardigany, které vypadají skvěle, a to jak ve zkrácené podobě, tak i v délce do půli stehen. V jarní verzi kabátu se budete cítit maximálně pohodlně a rozhodně si ji zamilujete. Nebojte se ani vzorů nebo výraznějších barev, které k jaru i létu patří.

    Mango, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Bombery

    Největším hitem letošní sezony jsou však rozhodně bombery, které se z pánských šatníků rozšířily i do těch našich. Nebojte se pořídit si opravdu výrazný kousek s potisky květin nebo v nápadné barvě. Skvěle vypadají k džínám, ale i k pouzdrovým sukním.

    TopShop, cca 1800 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, bunda, bundy
Diskuse ke článku
.