Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Čechy i zahraničí ovládla odhalená záda!

  • 8. března 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Miranda Kerr (32)

    Australská modelka Miranda Kerr se při volbě šatů na oscarovou after párty Vanity Fair pořádně odvázala. Rudé šaty, které si může dovolit jen málokdo, odhalovaly nejen záda, ale i dekolt, část břicha a boky. Odvážný a sexy model poslalo ještě o level výše stylové mikádo, díky kterému Miranda vypadala jako hollywoodská hvězda z 30. let. Po rozvodu s Orlandem Bloomem je snad ještě krásnější!

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Hudson (36)

    Herečka Kate Hudson ozdobila londýnskou premiéru animovaného trháku Kung Fu Panda 3. V pudrově růžových šatech s hlubokým výstřihem vpředu i vzadu vypadala perfektně. Romantický vzhled podpořila zvlněnými vlasy, decentními diamantovými šperky a sladěným psaníčkem. Aby ovšem ukázala, že je anděl s ďáblem v těle, sáhla po temně fialové rtěnce a vytvořila nápadný kontrast. Výsledek je perfektní!

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz
  • Jana Plodková (34)

    Jana Plodková patří mezi nejvýraznější české herečky. A to nejen díky hereckému talentu, ale také díky vytříbenému vkusu a osobitému stylu. Na sobotní předávání cen Český lev vyrazila v zelených šatech od Kateřiny Geislerové, které nás zaujaly nejen barvou, ale i rafinovaným výstřihem na zádech. Možná jsme ale přece jen čekaly něco trochu víc netradičního.

    Jana Plodková
    Autor: profimedia.cz
  • Máša Málková (32)

    Herečka Máša Málková se dostala do povědomí diváků rolí kadeřnice Romany a hlavní ženskou rolí ve filmu Fotograf, za kterou si vysloužila i nominaci na Českého lva. Cenu si sice neodnesla, ale podle nás zamotala hlavu několika přítomným mužům. Oblékla si totiž zdánlivě klasické černé šaty, pod které si však nevzala podprsenku. Šaty jí padly jako ulité, ale masivní bižuterie na krku a na ruce se příliš nehodila. Náhrdelník bychom v tomto případě úplně vypustily a zvolily bychom větší blýskavé náušnice sladěné s tenkým náramkem. I přes nevhodnou volbu doplňků vypadá talentovaná herečka skvěle.

    Máša Málková
    Autor: profimedia.cz
  • Margot Robbie (25)

    Hollywoodská hvězda Margot Robbie oblékla na premiéru filmu Whiskey Tango Foxtrot podobné šaty jako právě Máša Málková na Českých lvech. Po pár krocích ale všichni poznali, že se nejedná o šaty, ale o stylový overal. V tomto případě nám naopak šperky chyběly. Model byl sice sám o sobě velmi odvážný a nápadný, ale dlouhý zlatý řetízek, který by vyplnil holý dekolt, by byl skvělou volbou.

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, outfity, oblečení, trendy, móda
Diskuse ke článku
.