Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dojemné přátelství! Kojenec a štěně jsou jako dvojčata, nechtějí být bez sebe

30. srpna 2015 | 06:00

Roztomilé fotky vykouzlí úsměv na rtech snad úplně každému. Malý Dilan a francouzský buldoček Farley jsou jako sourozenci. Narodili se dokonce ve stejný den. Spolu tráví veškerý čas a jeden bez druhého ani neusnou.

"Jsem přesvědčena, že si Dilan myslí, že oba jsou stejného druhu a že je Farley opravdu jeho bráška. Společně běhají po čtyřech a oba procházejí fází okusování všeho kolem," směje se maminka Ivette Ivens z Chicaga, která prý mezi nimi nedělá velké rozdíly.

Jejich soužití je tak nádherné, že Ivette, která je fotografka, zachytila netradiční pouto v sérii fotografií, které okamžitě zaplavily všechny sociální sítě. Můžeme jen doufat, že nepůjde o ojedinělý počin a další dojemné snímky budou následovat. Stejně jako tomu bylo v případě malého chlapečka Beaua a jeho pejska Thea, jejichž snímky zná díky mámě Jessice celý svět. Ta neskončila pouze u jedné série, ale stále přidává nové a nové snímky z jejich života.

Ode dne, kdy buldoček Farley přišel do domácnosti, se od sebe s Dilanem nehnou ani na krok.
Autor: reprofoto Ivette Ivens

Máma osmiměsíčního Dilana nevěří, že je to náhoda. Štěně francouzského buldočka přinesla domů asi pět měsíců po synově narození. Malý černý pejsek se jí zalíbil na první pohled. Když potom zjistila, že se narodil ve stejný den jako Dilan, bylo rozhodnuto. Vzala ho domů a od té doby se z jejího syna a pejska stala nerozlučná dvojice. Spolu jedí, koupou se i spí.

"Farley je pořád kolem nás a Dilana následuje úplně všude. Hodně mi pomáhá. Trpělivě si s ním hraje a snaží se nechrápat, když si jdou oba zdřímnout. Po jídle uklidí všechen nepořádek, který kolem sebe Dilan udělal. A když syn pláče, olizuje mu obličej a krk, a tím ho vždy rozesměje. Je to upřímná láska – čistá, bezpodmínečná, nenahraditelná a neoddělitelná," dodává Ivette.