Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zpěvačka Mista radí, jak si učesat dlouhý a objemný culík!

Zpěvačka Mista vám ukáže skvělý trik, díky kterému budete mít dlouhý a objemný culík.
30. července 2015 | 12:00

Ráda nosíte culík a chtěla byste, aby byl krásně dlouhý a objemný? Nemusíte si ničit vlasy tupírováním ani nosit uměle vypadající příčesky. Právě proto je tady nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista ve svém pořadu spolu s vizážistkou Janou Hanišovou ukáže, jak si vytvořit dlouhý a objemný culík během chvíle.



Nejrůznější culíky jsou v dnešní době žhavým trendem po celém světě. Můžete je nosit posazené nízko, vyčesané vysoko na temeni nebo třeba volně zapletené. I když máte kratší nebo řídké vlasy, můžete mít stylový objemný culík během pár vteřin. Poradíme vám, jak na to.

Na vytvoření dokonalého culíku potřebujete jen tři věci. Kartáč, gumičku a přírodní clip in vlasy, které se dají pořídit na internetu. Jsou to přírodní příčesy, které ve vlasech drží pomocí nenápadných sponek. Ukážeme vám, jak si vlasy připnout tak, aby v culíku nebylo vidět, že tak trochu podvádíte.

Rozdělte si vlasy na temeni na dvě části. Horní část přehoďte přes obličej tak, aby se vám vytvořila horizontální pěšinka. V místě pěšinky nasaďte těsně nad sebe dva pásy clip in příčesu. Přehoďte horní vlasy zpět dozadu, rozčešte je a vytvořte culík tak, jak jste zvyklá. Nakonec vlasy uhlaďte, přelakujte a krásný culík je hotový.

Nedokážete si podle popisu culík sama vytvořit? Koukněte se na přesný postup ve videu:

Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.