Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Je rok zkracování! Které celebrity daly sbohem dlouhým vlasům?

  • 29. června 2015 | 06:00

    Trendy velí jasně: zkraťte vlasy. Některé celebrity si vzaly radu k srdci a rozhodly se vzdát se svých dlouhých kadeří. Léto si o to vyloženě říká, vlasy vás nebudou tížit a váš vzhled získá šmrnc. Chce to ale i notnou dávku odvahy, pokud se chcete pustit do experimentů. A protože inspirace ohledně účesů nikdy není dost, prohlédněte si, jaká délka těmto deseti ženám sluší víc! 

  • Rosie Huntington-Whiteley (28)

    Rosie Huntington-Whiteley
    Autor: Profimedia.cz

    Anglickou modelku a herečku Rosie Huntington-Whiteley už omrzely dlouhé vlasy a rozhodla se zvolit jeden z trendů roku 2015: lob, neboli delší mikádo, kdy vlasy sahají až po ramena. Hodí se zejména pro ty, které se bojí radikální změny. Rosie by slušelo na hlavě snad úplně všechno, ale tato délka její vzhled příjemně oživila!

  • Dakota Johnson (25)

    Dakota Johnson
    Autor: Profimedia.cz

    Hvězda 50 odstínů šedi spojila hned dva trendy pro tuto sezonu a vypadá úžasně. V dubnu se vzdala dlouhých vlasů, zkrátila je do mikáda a ponechala si vzdušnou ofinu. A je to opravdu změna k lepšímu!

  • Jessica Alba (34)

    Jessica Alba
    Autor: Profimedia.cz

    Nádherná herečka a dvojnásobná matka se ostříhala letos v březnu a zvolila krátké mikádo – také jinak řečeno bob. Končí nad rameny, působí sexy, ale ne lacině a je jednoduché na úpravu. Skvělá volba pro vytíženou matku. Dlouhé, nebo krátké? Jessice sluší obě délky!

  • Emilia Clarke (28)

    Emilia Clarke před ostřiháním, jako Daenerys Targaryen a se svým novým střihem.
    Autor: Profimedia.cz

    Poznáváte půvabnou herečku? Je představitelkou jedné z nejoblíbenějších postav v seriálu Hra o trůny, kde ztvárňuje Daenerys Targaryen. Pro diváky k ní neodmyslitelně patří platinová blond, ale Emilia je ve skutečnosti bruneta. Pro zkrácení vlasů se rozhodla jen před pár dny a musíme říct, že udělala dobře! Její vlasy jsou objemnější a mikádo jí dodává svěží vzhled.

  • Tyra Banks (41)

    Tyra Banks
    Autor: Profimedia.cz

    Pixie cut se hřeje na výsluní světa účesů už nějakou dobu. Je opravdu jen pro odvážné a ne každému sluší. Ke změně se odhodlala v březnu i Tyra, ale podle nás měla raději zůstat u svých dlouhých a hustých kadeří. Nemyslíte?

  • Cheryl Cole (31)

    Cheryl Cole
    Autor: Profimedia.cz

    Cheryl Cole si jako zpěvačka prošla spoustou změn účesů. Dlouhé, tmavé, blonďaté, červené... Tento rok v březnu opět zkusila mikádo v červené barvě a rozhodně neprohloupila, ohromně jí sluší! V současnosti má prameny už o trochu delší a červená barva je ta tam. Cheryl, ty můžeš mít na hlavě prostě všechno!

  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz

    Najít fotku, kde to Jennifer nesluší, je téměř nadlidský výkon. Tak jako k ní patří její úchvatné křivky, je Jennifer neodmyslitelně spojena s dlouhými kadeřemi. Koncem května s nimi ale pěkně zatočila a rázem je z toho sestřihané mikádo. Je možné, že toto je její přirozená délka a rozhodla se jen dát pryč prodloužené blonďaté konce. U nás vedou dlouhé, Jenny!

  • Margot Robbie (24)

    Margot Robbie
    Autor: Profimedia.cz

    Herečku Margot Robbie můžete znát například z filmu Vlk z Wall Street, kde zazářila po boku Leonarda DiCapria. Margot je od přírody bruneta, ale blond barvu si oblíbila už před několika lety. Minulý rok se musela vrátit ke své přirozené barvě kvůli natáčení filmu Z for Zachariah. Dlouho to ale nevydržela a brzy z ní znovu byla oslňující blondýnka. Změny jí asi ale baví, a tak se v únoru rozhodla pro změnu délky. Výběr padl na středně dlouhé mikádo. V současnosti je zpět u své staré délky, a i když jí mikádo nesmírně slušelo, v delších vlasech je prostě větší kráska!

  • Scarlett Johansson (30)

    Scarlett Johansson a její změna účesu.
    Autor: Profimedia.cz

    Scarlett se rozhodla k radikální změně už minulý rok, kdy na své hlavě předvedla pixie cut. V březnu ještě přitvrdila a na Oscarech ukázala vyholené postranní části hlavy. Jeden čas také nosila mikádo a kvůli roli ve filmu si vyzkoušela i tmavou a zrzavou barvu. U Scarlett se těžko člověk rozhoduje, co jí sluší víc...

  • Rita Ora (24)

    Rita Ora
    Autor: Profimedia.cz

    Zpěvačka Rita Ora předvedla svůj zbrusu nový pixie cut na předávání Grammy v únoru. V jejím případě se jednalo o velkou změnu, dlouhé vlnité blond lokny byly jejím poznávacím znamením. Když už měla krátkých vlasů dost, objevila se znovu v dlouhých, vyzkoušela si dokonce i rasta copánky a nyní je opět nakrátko, ale vzadu si ponechala pár delších pramenů. Rita je prostě vlasový chameleon!

Autor: luh
Diskuse ke článku
.