Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zpěvačka Mista radí, jak i z řídkých vlasů vytvořit objemný drdol!

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si učesat krásný drdol, i když máte řídké vlasy.
18. června 2015 | 12:00

Chtěla byste si udělat krásný objemný drdol, ale máte příliš málo vlasů? V dnešní době to už není žádný problém. I tato malá nedokonalost se dá šikovně vyřešit, a navíc i zamaskovat. Jak na to, vám ukážou zpěvačka Mista a vizážistka Jana Hanišová v novém dílu MistaFashion.


Mista společně s vizážistkou pro vás objevila vychytávku v podobě výplně do drdolu, která ale není zcela obyčejná. Je vyrobena z vlasů, takže v místech, kde by vám klasická výplň kvůli řídkým vlasům prosvítala, si přirozeně vypadající vlasové výplně nikdo nevšimne.

Tyto šikovné pomocnice se prodávají v obchodech s vlasovými doplňky a stojí do 200 Kč. Najdete je v blond, hnědé, černé a zrzavé barvě, takže každá z vás si přijde na své.

Jak na to?

Vyčešte si vysoký culík a v místě gumičky nasaďte výplň. Vlasy si rozprostřete kolem výplně a jemně je zafixujte gumičkou. Konečky vlasů, které vám trčí, si obtočte kolem výplně a připevněte je tenkými sponkami. I když se vám to může zdát složité, ve skutečnosti je tento postup velmi jednoduchý a vhodný pro jakýkoliv typ vlasů.

Přesný postup najdete ve videu:

Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.