Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nahé šaty! Komu nejvíc sluší? Jennifer Lopez!

  • 27. května 2015 | 06:00

    Klasické róby už mezi slavnými ženami nefrčí. Dnes se po červeném koberci procházejí krásky v průsvitných šatech, které odhalují tolik, že pro spodní prádlo nezbývá místo. Podívejte se na ty nejhlubší výstřihy, největší rozparky a nejdivočejší průstřihy, které nám za poslední dobu celebrity předvedly.

  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Jennifer Lopez celou kariéru dřela na své postavě, a tak není divu, že chce své dokonalé křivky ukázat. Na prestižní společenskou akci Met Gala 2015, která se letos nesla ve znamení oslav čínské módy, oblékla ohnivé šaty od Donatelly Versace. JLo ten večer odhalila opravdu hodně!
  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Po velkém úspěchu šatů z Met Gala se Jennifer jen pár dnů potom rozhodla opět pořádně zariskovat a vyplatilo se to. Hudebním cenám Billboard 2015 sice vévodila Taylor Swift, ale skutečnou hvězdou červeného koberce se stala právě JLo. Ve svých pětačtyřiceti odhalila dokonale vypracované bříško, pevná ňadra i sexy zadeček.

  • Beyoncé (33)

    Beyonce
    Autor: profimedia.cz
     

    Pozadu nezůstala ani zpěvačka Beyoncé, která na Met Gala vystavila své křivky v róbě Givenchy poseté křišťály. V hodnocení její róby se přední odborníci rozcházejí. Podle některých vypadala zpěvačka jako ztělesnění bohyně, druzí zase tvrdí, že její model hraničil s nevkusem. A jak se líbí vám?

  • Rihanna (27)

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Rihanna se rozhodně nestydí! Na společenské akci CFDA Awards 2014 oblékla šaty poseté kamínky Swarovski, přes které jí nápadně prosvítala ňadra. Naštěstí měla pod průsvitnou róbou alespoň nenápadné tělové kalhoty, takže kompletní odhalení se vším všudy se nekonalo. Vypadá to ale, že na něj nebudeme dlouho čekat.

  • Kim Kardashian (34)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    Společenskou akci Met Gala 2015 využila k odhalení i hvězdička Kim Kardashian, která zvolila model od Roberta Cavalliho. Její pověstné pozadí v krajkových šatech ještě nabralo na objemu, a tak veškerá pozornost padla právě na něj. Jít s kůží na trh, to je to jediné, co milovnici selfie a profesionální celebritě Kim zbývá...

  • Rita Ora (24)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

    Vedle polonahé JLo se na Billboard Music Awards procházela i zpěvačka Rita Ora, která na rozdíl od své pěvecké kolegyně nezvolila průsvitný model, ale rovnou se odhalila. Na ušití šatů na způsob chytré horákyně návrhář Fausto Puglisi příliš látky nespotřeboval. Stačil jeden špatný pohyb a zpěvačka se mohla postarat o pořádné faux-pas.

  • Fergie (40)

    Fergie
    Autor: profimedia.cz
     

    Jednou z prvních slavných krásek, které odstartovaly trend nahých šatů, je zpěvačka Fergie. Ta v roce 2012 oblékla na předávání cen Annual Grammy Awards sytě oranžové krajkové šaty od Jeana-Paula Gaultiera, pod které si však "cudně" oblékla černé spodní prádlo.

Diskuse ke článku
.