Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvačka Mista radí, jak si udržet zdravé vlasy a krásnou pleť!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak se stravovat, abyste měla zdravé vlasy a krásnou pleť.
24. července 2014 | 12:00

Určitě už jste zažila období, kdy jste unavená a stresujete se v práci. Poté přichází další problémy jako suché vlasy a unavená pleť. Jak bojovat proti tomu, aby se stres nepodepsal na vaší kráse? Dnes je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista poradí, jak se s takovým obdobím vyrovnat a vyváznout z něj s úsměvem na tváři.

Všimla jste si, že vám mnohem více, než dříve, vypadávají vlasy? V první řadě je důležité nepanikařit. Je naprosto normální, když denně vypadne 60 až 80 vlasů. Když se vám zdá, že jste překročila toto číslo, je na čase problém řešit. Trichologička a výživová poradkyně Lenka Kašpaříková ze společnosti Clinical Hair&Health doporučuje jako první navštívit trichologa, který vám prohlédne vlasovou pokožku, zjistí příčinu a doporučí vhodnou léčbu. Udělá vám taky vyšetření z kapky krve a zjistí případné záněty nebo počínající nemoc.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak se stravovat, abyste měla zdravé vlasy a krásnou pleť.
Autor: archiv

Stres

Vypadávání vlasů a unavená pleť může být důsledkem spatné stravy nebo nedostatku vitamínů. Významnou roli hraje samozřejmě také stres. Proto je důležité naučit se relaxovat. Najděte si pravidelně čas na alespoň půl hodinu denně jen pro sebe. Věnujte se svým koníčkům, dejte si horkou vanu nebo pusťte uklidňující hudbu. Zkrátka dělejte to, co vám dělá radost a myslete při tom jen na sebe. Nepřehánějte to s dietami. Raději jezte pravidelně 5 x denně, ale v malých dávkach.


Udělejte si jednou za čas radost a dopřejte si to, na co máte chuť. Ať už to budou brambůrky, tabulka čokolády nebo jídlo z vašeho oblíbeného fastfoodu.
 

Pokud byste se chtěly dozvědět zajímavé rady, jak nastavit zdravou životosprávu, podívejte se na video:



Soutěž

Prožíváte náročné období, jste unavená, nespokojená se svým vzhledem a sama si s tím nedokážete poradit? Zapojte se do soutěže o kompletní zdravotní vyšetření od společnosti Clinical Hair&Health v hodnotě 3000 Kč a nechte si poradit od odborníka.

o   Trichologické vyšetření

o   Vyšetření z kapky krve

o   Měření hladiny antioxidantů v těle  

o   Měření na speciální váze

o   Trichologické přípravky na vlasy

Co musíte udělat, abyste kompletní zdravotní vyšetření vyhrála? Napište na e-mail soutez@mistafashion.com jeden důvod, proč byste měla vyhrát kompletní zdravotní vyšetření právě vy. Soutež trvá do 7.8.2014

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.