Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoční dárky podle zvěrokruhu: Býci ocení čokoládu, Rakům upleťte ponožky

  • Jak vybrat vánoční dárky? Latos to zkuste podle znamení zvěrokruhu
    2. prosince 2016 | 06:00

    Také si každý rok marně lámete hlavu nad tím, čím obdarovat své blízké? Zkuste letos vybírat podle jejich slunečního znamení! Ať už hledáte to nejvhodnější pro maminku, kolegyni nebo svého miláčka, hvězdy vás nenechají na holičkách.

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    Tričko StarWars Dark Side, 499 Kč, koupíte na www.geekshop.cz
    Autor: archiv firem

    Berani patří mezi aktivní osoby, které se ani na okamžik nezastaví. Proto určitě neuděláte špatně, když je obdarujete kouskem oblečení nebo pomůckou ke cvičení. Lidé narození pod planetou Mars mají také v oblibě červenou barvu. Šarlatově rudá šála, kravata nebo rtěnka luxusnější značky berany jistě potěší.

    Pokud jste do berana zrovna zamilovaní, ideální je takový dárek který staví jeho přání nad ty vaše. Dva lístky na jejího oblíbeného zpěváka, nebo zbytečně drahá herní konzole, po které váš miláček touží, si nepochybně získá beranovo dětsky sobecké srdce.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    Chanel No. 5, Eau de parfum, 1567 Kč (35ml), koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Býci jsou hotoví požitkáři, proto pro ně vybírejte takové dárky, které potěší především jejich vytříbené smysly. Box luxusních čokoládových pralinek, poukaz na aroma masáž nebo balení dobré a silné kávy, to je přesně to pravé pro smyslné býky.

    Toto znamení si potrpí spíš na kvalitu než na kvantitu a také není úplně snadné trefit se mu do vkusu. Proto vybírejte neutrální dárek, ale vždy kvalitní. Býci ocení více náprstek špičkového parfému, než plný kbelík laciné náhražky.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    Panier des Sens krém na ruce Růže, 234 Kč, koupíte na www.demdaco.cz
    Autor: archiv firem

    Přemýšlíte, čím nadchnout Blížence? Dárkem, který potrápí a rozvine jejich intelektuální stránku. Kniha konspiračních teorií nebo předplatné vědeckého magazínů? Sem s ním!

    Kromě toho ale znamení blíženců vládne také všemu, co se týká rukou. Kvalitním krémem na ruce, sametovými rukavicemi nebo třpytivým prstenem jim tedy rozhodně radost nezkazíte.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    Láska prochází kuchyní, Denisa Bartošová, 399 Kč, koupíte na www.smartpress.cz
    Autor: Smart Press

    Sentimentální Raci milují dárky, které v sobě ukrývají něco osobního. Obzvlášť nadšení bývají z ručně vyrobených dárků. Doma naložené sýry podle vašeho speciálního receptu, sklenička doma vyrobeného pleťového krému z přírodních surovin, nebo vlastnoručně upletený svetr je hotová trefa do černého.

    Nemáte čas nic vyrábět nebo tvořit? Nezoufejte, raci ocení také cokoliv stříbrného - ať už jsou to náušnice nebo spona na kravatu, nebo si je získáte lahví opravdu dobrého likéru, koňaku či whisky. Sázkou na jistotu je pak také kuchařka pro opravdové gurmány.

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ALOve, 11 263 Kč, koupíte v prodejnách ALO Diamonds
    Autor: archiv firem

    Chcete Lva potěšit? Pak mu darujte něco, díky čemu bude vypadat a cítit se prostě úchvatný. Doplňky do vlasů, kosmetika nebo stylová kravata, to jsou jedny z mnoha tipů na vhodné dárky pro lvy.

    Toto znamení má také trochu marnivé sklony, takže ho potěší všechno, co má glanc. Lístky na operu, zlatý šperk nebo krajkové spodní prádlo do této kategorie spadá prostě perfektně. Stejně jako jakýkoliv módní kousek ve zlaté, vínové nebo červené barvě.

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Papelote diář na rok 2017, 290 Kč, koupíte na eshop.cestadomu.cz
    Autor: archiv firem

    Panny si na velké extravagance nepotrpí, ale naopak ocení spíš praktičtější dary. S trochou nadsázky by se dalo říct, že pro ženy ve znamení panny je nejvhodnějším dárkem domácí pekárna a pro muže vrtačka.

    Rozhodně ale nešlápnete vedle ani s pečující kosmetikou. Pokud navíc bude mít nálepky bio, vegan a fair trade, budou Panny doslova nadšené. Toto znamení je také velmi disciplinované a nesnáší chaos. Proto je po ně ideálním dárkem také stylový diář, nebo hodinky s jednoduchým designem.

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

    Logitech G231 Prodigy, 1599 Kč, koupíte na www.alza.cz
    Autor: archiv firem

    Váhy mají slabost pro kvalitní hudbu - od klasické až po nově vznikající kapely. Ocení tedy kvalitní přehrávač nebo sluchátka s vyladěným zvukem. Pokud chcete váhy obdarovat něčím opravdu speciálním, sežeňte lístky na jejich oblíbeného interpreta a vyrazte na jeho koncert společně s nimi. Váhy totiž naprosto nesnáší být samy.

    Toto rozpolcené znamení také využije všechno, co mu pomůže stabilizovat věčně zkoušenou rovnováhu. A pokud už si vůbec nebudete vědět rady, sáhněte po osvědčené klasice - kytici rudých růží nebo lahev kvalitního červeného vína vám žádná váha na hlavu nehodí.

  • Štír (23.10. - 21.11.)

    Timo, spodní prádlo, cena od 420 Kč, koupíte na www.timo.cz
    Autor: archiv firem

    Tajemní Štíři ocení doplňky, které je katapultují do světa suverénních elegánů a femme fatale. Stylové sluneční brýle, elegantní klobouk nebo malé černé šaty jsou pro štíry prostě perfektní. Netroufnete si na doplňky? Nic nezkazíte ani kolekcí noirových filmů či temnou detektivkou.

    Štíři jsou také údajně znamením s největším sexappealem z celého zvěrokruhu, proto se nebojte darovat svému milému štírovi sebe, v novém sexy prádle, nebo štědrovečerní milování okořeněné o nějakou neobvyklou sexuální hračku.

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    KeepCup cestovní hrnek, 299 Kč, koupíte na www.zoot.cz
    Autor: archiv firem

    Málo které znamení by se v touze po dobrodružství vyrovnalo Střelcům. Pro něj je polovinou dárku jeho samotné rozbalování a prožité překvapení. Proto se jich nikdy neptejte, co by si přáli dostat. Zkazili byste jim radost předem.

    Skvělým dárkem je cokoliv, co jim pomůže při cestě džunglí. Ať už tou opravdovou nebo městskou. Kompas nebo vařič do přírody, termohrnek na pořádnou kávu do města a získáte si radost v očích střelců. Toto znamení také přímo miluje zvířata, proč tedy jejich jménem neadoptovat nějaké v Zoologické zahradě, nebo je nevzít kolem Vánoc do nejbližšího útulku?

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    Craft funkční tílko Devotion Singlet Women, 534 Kč, koupíte na www.hudy.cz
    Autor: archiv firem

    Když se Kozorozi něčemu věnují, dělají to pořádně. Zkuste proto zjistit, kde tráví nejvíc času a co je opravdu baví. Neznáte je jinak, než za stolem v jejich kanceláři? Stylový obal na tablet nebo diář v kožených deskách jistě ocení. Milují jízdu na kole? Pořiďte jim lahev, nebo módní tričko na projížďky.

    Kozorozi jsou také velicí šetřílci a i když by finance na utrácení měli, nejsou ochotni investovat je do "zbytečnosti", a to i přesto, že po nich třeba několik měsíců touží. Pokud je tedy chcete opravdu potěšit, kupte jim tu drahou zbytečnost, kterou už dlouho okukují. I když budou tvrdit, že jste neměli, jejich srdce bude křičet radostí.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    Nordbeans Vánoční káva Rodolfo, 240 Kč, koupíte na www.nordbeans.cz
    Autor: nordbeans.cz

    Asi nikoho není tak těžké obdarovat, jako Vodnáře. U tohoto impulzivního znamení si  totiž nemůžete být nikdy jistí, že to, co mají rádi dnes, je bude bavit i zítra. I tak ale máte jednu sázku na jistotu - Vodnáři prostě milují novinky v oblasti techniky. Nový tablet, smartphone nebo čtečka knih jim udělá radost i kdyby se zítra chtěli jet potápět do tichomoří.

    Pokud se musíte držet finančně spíš při zemi, vsaďte na něco praktického, co ocení i nestabilní Vodnáři. Třeba na barevné ponožky, stylové pero nebo kvalitní kávu. Znamení, které spánek považuje za ztrátu času, ho více než ocení.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    LUSH The Magic of Christmas, znovupoužitelná koupelová pěna, 245 Kč, koupíte na www.lush.cz
    Autor: archiv firem

    Ryby nejvíc potěšíte dárkem, který je odvede od reality, do magického světa jejich vlastní fantazie. Knižní fantasy ságou, cizokrajnými dobrotami nebo lahví pravého šampaňského - čímkoliv, co je trošku neobvyklé a vymyká se z jejich každodenní rutiny.

    Protože jsou Ryby vodní znamení, nic nezkazíte ani koupelovou solí, pěnou či jemně parfémovaným sprchovým gelem. Hledáte spíš něco romantičtějšího? Vytvořte rybám foto-knihu z vašich společných fotek, nebo je obdarujte zamilovanou poezií. Čím starší, tím lepší.

Autor: red