Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nevychovaná královna popu: Madonna nesmí do kina, obtěžovala diváky

Madonna si zřejmě myslí, že si může dovolit vše. Šéf texaského řetězce kin ji však rychle vyvedl z omylu.
17. října 2013 | 10:00

Arogantní, nevychovaná, namyšlená... Tak vidí populární zpěvačku Madonnu (55) diváci, které svým nevhodným chováním obtěžovala. A ještě pak na ně byla drzá. Slavný americký řetězec jí proto zakázal vstup do všech svých kin. Co tak hrozného provedla? Čtěte!

"Dokud se filmovým fanouškům neomluví, má Madonna zákaz sledování filmů v Drafthouse," oznámil prostřednictvým Twitteru rozhořčený šéf texaského řetězce kin Time League.

A myslí to smrtelně vážně. Nevhodné chování totiž pobouřilo nejen jeho samotného, ale především desítky diváků, kteří na premiéru filmu 12 years A Slave režiséra Steva McQueena přišli a měli tu "čest" v okolí slavné hvězdy sedět.

Madonna ráda působí vyzývavě.
Autor: Instagram
Královna s manýry puberťáka

I když je Madonna považována za nekorunovanou královnu popu, chová se spíš jako nevychovaný arogantní spratek. Možná na ni mají neblahý vliv mladí milenci, kteří mají obvykle věkem blízko spíš k teenagerům. Nebo snad pochytila manýry od své sedmnáctileté vzpurné dcery Lourdes Leon? Kdo ví...

Ať je to ale jak chce, k dámě v letech se prostě takové porušování pravidel nehodí! Pětapadesátiletá zpěvačka by na prahu šedesátky už mohla vědět, že esemeskovat si v kině během promítání rozhodně slušné není.

Navíc, když si ji jeden z přítomných diváků dovolil na nevhodné chování upozornit, dostalo se mu místo očekávané omluvy jen zlostného odseknutí: "To je kvůli práci… otrokáři!". Na plátně při tom právě běžel film o otrocích z Louisiany...