Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čeká vás dovolená? Našli jsme plavky pro každou postavu

4. července 2013 | 10:00

Malá prsa, velký zadek, madla lásky, chlapecká postava. Na všechny tyto typy postav existují dokonalé plavky! Stačí si jen vybrat. A pokud jste od přírody stydlivka, tak investuje do moderních, jednodílných plavek! S námi nešlápnete vedle.

Znáte to. Chystáte se na dovolenou, sbalíte manžela, děti, ale najednou zjistíte, že vám chybí to nejdůležitější: Sebevědomí! Přes zimu jste přibrala a stydíte se. Nebo naopak nevíte, do čeho obléknout svou chlapeckou postavu?

I když je to pro mnoho z nás nemilé, musím ese v čas dovolených odhodlat a vyrazit do obchodů. Zapomeňte na plavky, které "taháte" už několik let. V obchodech si (s naší pomocí) vyberete i vy!

Pro stydlivky
Víme, co sluší vašemu typu postavy
Autor: Archiv firem

I když k tomu spousta z nás nemá žádný důvod, někdy se prostě za svoje tělo stydíme. Pokud máte zažité, že se nikdy neobjevíte v jiných, než jednodílných plavkách, není problém. Ale zapomeňte na nudu! Zkuste plavky bez ramínek s rafinovaným výstřihem a florálními vzory, nebo se zajímavými detaily v podobě zipů!

Chlapecká postava
plavky
Autor: Archiv firem

Nedá se nic dělat. Pokud jste štíhlé, spíše atletické postavy, máte výběr prakticky nejjednodušší. proto experimentuje s barvami a vzory! Letos jsou v kurzu plavky bez ramínek (což je skvělé i na opalování), takže s chutí do toho!

Sexy křivky
plavky
Autor: Archiv firem

Ženy kyprých tvarů si mohou dovolit víc, než si myslíte! Vaší postavě nebudou slušet bikiny se šňůrkami na bocích, vybírejte proto kalhotky s vyšším pasem, mohutnější horní díl a zajímavé prvky. Právě s trochou extravagance můžete dokonale odvést pozornost od vašich nedostatků.

plavky
Autor: Archiv firem

Chcete si koupit plavky? Podívejte se zde.

Autor: Eva Dvořáková