Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Karlie Kloss obětí retuše: Grafik z ní udělal zrůdu!

26. března 2013 | 17:00

To je trapas! Americká modelka Karlie Kloss (20) je na fotografii pro španělskou edici Vogue sexy jako vždycky... Až na to, že má dvě podpaží. Za tuhle deformaci grafikovi, který fotku upravoval, asi nepoděkuje!

Celá příhoda je o to nešťastnější proto, že fotografie je součástí editorialu, který nafotil věhlasný Mario Testino pro španělský Vogue. Kromě Karlie jsou v něm k vidění i modelky Miranda Kerr nebo Alessandra Ambrosio.

Jde prostě o prestižní záležitost, která takový trapas neunese. Přitom je zřejmé, že kromě grafika, který měl nejspíš zánět spojivek, musel fotografii znetvořené Karlie vidět minimálně jeden editor.

Touhle vadou na kráse jinak nabitého únorového čísla si Vogue Espaňa uřízl celosvětovou ostudu. Na druhou stranu: špatná reklama je taky reklama. A neznámý grafik se možná zařadí mezi legendy špatné retuše.

Každý den ostatně nemůže být posvícení. Vzpomínáte ještě na "useknutou" paži Kristen Stewart na obálce časopisu Glamour nebo na znetvořenou nohu Rachel Bilson na titulce amerického GQ?

Autor: mab