Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Emma Richards (20): Je panna, ale testuje vibrátory!

13. února 2013 | 06:00

Za poslední rok měla víc než 150 orgasmů - všechny díky erotickým pomůckám. Dvacetiletá Britka má zvláštní koníček: testuje a hodnotí vibrátory, dilda a další hračky z sex shopu. A přitom je ještě panna.

"I když si najdu přítele, budu v testování pokračovat," říká Emma Richards, která žije s rodiči v Leicesteru. Erotické hračky jsou totiž její vášeň - a na jejích vtipných i fundovaných recenzích je to znát.

Všechno začalo, když si jednou chtěla pořídit opravdu pěkné kalhotky. Nezůstalo jen u nich: z obchodu si Emma donesla i fungl nový vibrátor. Od té doby jich nastřádala pěknou sbírku...

"Poprvé jsem nevěděla, co čekat, a třásly se mi nohy," vypráví. "Teď se svých hraček nemůžu nabažit. Nemám žádný romantický vztah, a tak si roli partnera řekněme plním sama."

Emma je sice ještě panna, ale jen za poslední rok prožila minimálně tři orgasmy týdně. Dohromady je to víc než 150 - všechny díky "sexy pomůckám". Balíčky, které jí přijdou, ovšem musí doma schovávat před rodiči...

A že jich nechodí málo. Sice jsou její jedinou odměnou za napsané recenze, ale Emma si vůbec nestěžuje: "Než potkám někoho výjimečného, raději zůstanu pannou a budu si užívat se svými hračkami," říká.

Autor: mab