Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 signálů podle kterých poznáte, že vás miluje

Chcete vědět, jestli vás partner doopravdy miluje?
20. ledna 2013 | 06:20

Stále vám opakuje, jak moc vás miluje, ale vám připadá, že jsou to jen slova? Jak poznáte, že to myslí vážně? Naučte se řeči mužů a zjistíte, jak vám vaše drahá polovička umí vyznat lásku svými činy.

1.Projevuje zájem

Není mu jedno, jak se cítíte a jaký jste měla den. Občas zavolá jen tak a zeptá se, jak se zrovna máte. Zajímá se o to, co vás trápí, vyslechne vás a případně nabídne pomocnou ruku. Nečekejte, že se muž dokáže vcítit do vašich vnitřních pocitů, ale je výbornou „vrbou“ a umí vás v pravou chvíli stisknout v náruči.

2. Drobné maličkosti…

Nemusí vás zrovna zahrnovat veledary, ale zamilovaný muž nikdy nezapomene na květiny, občas vás potěší malou pozorností, jako jsou třeba vaše oblíbené čokoládové bonbony, ráno pro vás nechá na stole zamilovaný vzkaz, když jste nastydlá, s dojemnou péčí vás zachumlá do peřin a nosí vám do postele jeden hrnek horkého čaje za druhým...ke štěstí stačí opravdu drobnosti, které ukazují, jak moc mu na vás záleží.

3. Nešetří obdivem

S radostí vám pochválí účes nebo nové šaty? Hodinu pěje pochvalné ódy na nedělní oběd? Pak je do vás blázen. Muž, který umí chválit a skládá vám komplimenty, je vyrovnaný a spokojený sám se sebou. Netrpí mindráky a nejvíc ze všeho mu záleží na tom, abyste se cítila hezky.

4. Vyhledává doteky

Zamilovaný muž má potřebu být vám neustále co nejvíc na blízku, vyhledává letmé doteky, často vás vezme jen tak za ruku, pohladí, mimoděk políbí nebo se vás aspoň krátce dotkne. Fyzická blízkost je ve vztahu hodně důležitá, partner vám tím vyjadřuje svůj zájem a potřebu cítit vás u sebe.

5. Je tu pro vás

Muž činu je ten správný výraz. Nedělá mu problém pomoci vám s těžkým nákupem nebo podržet kabát při oblékání, přitluče na zeď obrázky, spraví odpad v kuchyni a vymění kapaliny v autě.  Prostě je připraven vám kdykoli bez řečí pomoci a chce, abyste věděla, že je tu pro vás.

Autor: sim