Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity vydělávají na knihách (nejen) o hubnutí. Dostávají miliony!

9. srpna 2012 | 13:24

Obyčejní lidé se nadřou, seč jim síly stačí, jen aby uživili sebe a rodinu. Ale co takové celebrity? Nejen, že dostávají peníze jen za to, že se někde jen mihnou, ale za knihy, které "napíší", jim na účtu naskakují šesticiferné částky!

Televizní hvězda Oprah Winfrey dostala v přepočtu stovky milionů korun za knihu, ve které popsala své strasti s hubnutím. Šlo o největší honorář za nefiktivní knihu v historii. Odměna Oprah překonala i doposud nejvyšší honorář – v přepočtu čtvrt miliardy korun, který dostal americký exprezident Bill Clinton za autobiografii My Life (Můj život).

Osmapadesátiletá hvězda talk show, která je nezřízeným jedlíkem a nenávidí cvičení, se v knize rozepsala mimo jiné o tom, jak její váha skáče o pět až deset kilogramů nahoru i dolů. Popsala také strasti, které zažívá s osobním trenérem.

Oprah Winfrey bojovala s nadváhou v přímém přenosu
Autor: ČTK

Oprah po zdárném zhubnutí v poslední době opět přibírá na váze a nedávno se nechala slyšet: „Je to jako vždycky obrovský boj. Cítila jsem se těžší více v bezpečí a chráněná. Jídlo mi vždy přinášelo potěšení a neuvěřitelnou radost. Je těžké nedopřávat si, co milujete.“

"Znovuzrozená" hvězda, Lenka Holas Kořínková, která "vstala z mrtvých" při nedávné reality show VIP Prostřeno!, má na svém kontě také několik knih. Údajně jí vydělaly neuvěřitelných 30 milionů korun, která si ale Holas Kořínková příliš neužila. vydělané peníze takřka okamžitě utratila za alkohol, na kterém byla v té době závislá. Známé jsou také fotky, jenž obletěly celou republiku. Populární herečka na nich leží opilá ve škarpě.

Dnes se ale zdá, že se ze všeho dostala. Vesele se věnuje své "kytičkové" a "zvířátkové" dietě, které zřejmě nerozumí nikdo jiný, než ona sama, a navíc dostala nabídku na svůj vlastní pořad, za který by inkasovala krásných 750 000 korun. A čemu by se měl pořad věnovat? Samozřejmě jejímu dojemnému životnímu příběhu. 

Autor: ema, Famous.cz, Klena