Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Najděte si letní lásku! Nebuďte sama, flirtujte a seznamujte se

Jste romantičtí a myslíte si, že seznamka přes inzerát není pro vás? Nemějte předsudky!
6. července 2012 | 19:25

Vlahé večery, čas dovolených a nových dobrodružství, zábava s přáteli a blízkými, to vše pro většinu z nás znamená léto. Co však dělat, když jste v létě zůstali sami? Najděte si známost nebo jen parťáka na dovolenou.


Šťastnější kamarádky a kamarádi si užívají ráj na exotické dovolené, děti odjely na tábor nebo k babičce, oblíbené pravidelné kurzy salsy jsou přes léto zrušeny a vy jste nedostala dovolenou a musíte zůstat doma.

Nemusíte si však zoufat a cítit se osaměle. Uvolněná letní atmosféra přímo vybízí k navazování nových vztahů. Nezávazný románek, nová láska, nebo přátelství? Ať hledáte cokoliv, všechno je možné. Pokud chcete, a hlavně víte, co chcete.

Jste stydliví?
Pak je pro Vás naprosto ideálním řešením internetová seznamka, či seznamka v tisku. V obou případech najdete pohromadě desítky, či dokonce stovky inzerátů z různých oblastí. Osaměle se cítí a společnost tu hledají lidé různého věku, jak osmnáctiletí mladíci, tak zralí muži kolem padesátky nebo i starší. Máte tu možnost výběru mezi vážným seznámením, flirtem, nebo třeba jen hledáním nových přátel.

inzerát
Autor: Profimedia.cz

Přemýšlíte jak najít toho pravého?
Nejprve si řekněte, co od seznámení čekáte: flirt, lásku na celý život nebo jen přátelství. Pak se zamyslete, jaký by měl být věk partnera a odkud by měl pocházet. Zpravidla se vyplatí být opatrný a nikam nespěchat – předejdete tak i možnému zklamání. Určitě máte představu, jaký by dotyčný měl být. Snažte se proto odhalit, jestli jí opravdu odpovídá.

Bojíte se prvního setkání?
Není důvod. Při seznámení přes inzerát máte možnost si s vybraným partnerem vyměnit několik emailů, sms, telefonátů, nebo třeba fotek. Před první schůzkou je lepší si novou známost trošku proklepnout – jistota je jistota.
Jste romantičtí a myslíte si, že seznamka přes inzerát není pro vás? Nemějte předsudky!

Jděte do toho!
Nebuďte letos v létě sami. Najděte si partnera, partnerku, parťáka na dovolenou, nebo nového přítele a bavte se.

Nebuďte v létě sama! Stačí si napsat inzerát
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema