Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Denim je stále v kurzu: Pořiďte si džíny, které letí!

1. července 2012 | 19:17

Vzorované, na tělo, se zipy, ve stylu 70. let. Kalhoty z denimu jsou stále v kurzu. Džínovina zkrátka "frčí" i tohle léto. Buďte "in" a pořiďte si kalhoty z nejnovějších kolekcí značek Diesel, Dolce & Gabbana, Pepe Jeans, G- Star a dalších za akční ceny, kterým jen těžko odoláte.

Džíny může nosit skutečně každý. Nezáleží na tom, zda vám je čtrnáct či padesát. Tahle nestárnoucí klasika vám bude slušet v každém věku. Alespoň dvoje máme doma snad všechny. Můžeme je obléci do práce, na nákupy, na procházku, na výlet i na večírek. Kalhoty z denimu jsou zkrátka základem šatníku.

I ony však podléhají módním trendům. S jedním střihem si prostě deset let nevystačíte. Pokud chcete být in, pořiďte si denimové kalhoty z nejnovějších kolekcí značek Diesel, Dolce & Gabbana, Pepe Jeans, G- Star a dalších za akční ceny, kterým jen těžko odoláte. Pořiďte si značkové zboží za neznačková ceny! Doprava je navíc ZDARMA.

Celou nabídku e-shopu Itálie do skříně naleznete ZDE.

Džíny
Autor: italiedoskrine.cz

Co právě letí

1. Skinny jeans (džíny na tělo)

Nejdřív to vypadalo, že nohy obepínající denim bude jen krátkodobý módní výstřelek. Skinny jeans se ale staly stylovou stálicí, proto by byla škoda si je odpírat. Pokud máte pár kilo navíc, stačí najít takové, které obsahují příměs elastanu. Přiléhavé nohavice totiž nohy mnohdy paradoxně zeštíhlí, zejména pokud zvolíte tlumené odstíny denimu a jeans spárujete s topem nebo sáčkem v lehce prodloužené délce.

2. Barevné skinny jeans

Modrá, oranžová, zelená, červená, fialová... Džíny na tělo letos mohou hýřit barvami. S žádnou nešlápnete vedle. Povolené jsou vysokolesklé materiály, kde pak kalhoty připomínají džíny už jen střihem a detaily, a také džíny s kovovými a třpytivými efekty, například ve zlaté či stříbrné barvě.

3. Vzorované skinny jeans

Kytičky, proužky, kostka, tygr, leopard... Žhavým trendem sezóny jsou skinny džínsy s potisky. Džínsy v tomto stylu jsou často na hranici s leginami. Stále si však zachovávají charakteristické džínové prvky. 

4. Džíny ve stylu 70. let

70. léta zažívají na přehlídkových molech obrovský comeback. Zvonáče sluší zejména dámám vyšší postavy s ženskými tvary. Kalhoty s rozšiřujícími se nohavicemi prodlužují nohy a pomohou zašvindlovat ideální siluetu přesýpacích hodin.

Komerční prezentace