Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štíhlé kotníky jako Eva Longoria: Okouzlete v podpatcích!

25. června 2012 | 20:30

Známá „zoufalá manželka“ Eva Longoria (37) ukazuje své vypracované nožky, kde může. V luxusních vysokých střevíčkách se především vyjímají její ladné kotníky.

Jak si zachovat dokonalou postavu, to ví hollywoodská hvězda Eva Longoria naprosto přesně. Vystudovala totiž tělovýchovnou univerzitu.

Cvičení je její životní přirozenost a proto stále vybrušuje své už tak sexy křivky pod vedením osobního trenéra pravidelně čtyřikrát týdně.

Záležet si dává především na udržení štíhlých nohou a útlých kotníků, aby se mohla na červeném koberci chlubit svým arzenálem luxusních bot.

Hodina jejího tréninku zahrnuje 25 setů po třech čtyřech minutách velmi intenzivního pohybu, jako je skákání přes švihadlo, rychlé šlapání na rotopedu do kopce, či svižné výpady všemi směry. Pak už se vrhá na posilování.

Pro krásné útlé kotníky zkuste její trik:

Tónováním svalů lýtek zformujete hezčí tvar nohou a kotníky budou vypadat štíhlejší. Nejefektivnější způsob jsou opakované výpony.

1. Rozkročte nohy na šířku ramen.

2. Vypněte se na špičky a pomalu klesejte zpět.

3.  Opakujte 12 až 15 krát.

Až vám toto posilování nebude stačit, vyzkoušejte cvik ve stoji na jedné noze (druhou lehce pokrčte v koleni).

Autor: INT, bak
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...