Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Boříme omezení, protože co žena, to originál!

21. června 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Zakoupení slev přes slevové portály je hitem, který změnil způsob nakupování na internetu. Slevy i více než 50% se však dosud týkaly pouze omezených produktů, nutily nás koupit si konkrétní jídlo, boty, hodinky či kabelky. Ale my ženy toužíme po svobodě výběru!

Klasické slevové portály se nemohou trefit do našeho vkusu třemi modely bot či výběrem jednoho jídla v restauraci. Máme rády kuřecí saláty, ale co když vejdeme do restaurace a dostaneme chuť na pořádný steak? Proč být omezena výběrem slevových portálů, na jaké jídlo v restauraci chuť a jaké hodinky by se nám měly líbit, když to jde i jinak! Jako první s novým konceptem slev na celé útraty bez omezení přišel KuponPlus.cz. Jak to celé funguje?

Rádi byste do restaurace na výborné jídlo? Na KuponPlus.cz najdete aktuální nabídku podniků jako například indické restauraci Masala, slavné kavárny Myšák nebo sushi baru Sakura. Stačí si jen vybrat, zakoupit tolik slev, kolik bude účastníků a užívat si více než 50% slevy na celou útratu! Ať už si dáte sushi nebo jiné jídlo, svoji slevu máte jistou!

Mimo klasických slev můžete využít i výhodné nabídky na dovolenou a zboží Vaší oblíbené značky, a to vše bez omezení výběru!

Ať už chcete se svou kamarádkou na kávu a zákusek, třeba právě k Myšákovi, potřebujete využití kadeřnické a kosmetické služby, které zvolíte až na základě doporučení odborníka v salónu či koupit příteli poukaz na paintball, abyste získala volný večer na dámskou jízdu, kterou provedete v oblíbeném baru s 50% slevou, na KuponPlus.cz každá z nás najde do pravé.

Zkušenost:

Kristýna M. (Praha)

Slevové portály jsou pro mě jako seslání z nebes! Nicméně již brzy jsem začala pociťovat jistou omezenost výběru. Né vždy jsem měla chuť na to, na co jsem měla poukaz, což mi vadilo, protože jsem hodně vybíravá a dávám na první dojem z jídelního lístku. Nedávno jsem objevila Kuponplus.cz, kde fungují trochu jinak. A taky že ano! Nyní už kupuji slevy za pár korun tam, a v restauracích, barech, ale i v kadeřnictvích, platím vždy méně než 50% ceny z celé útraty.