Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Výměna manželek: To nejlepší z páté řady! Filcky, facky i sexuální obtěžování

23. května 2012 | 06:14

VIDEO: Ztracená a znovu nalezená lesbická dcera, pozvracený režisér, nařčení z rasismu, zfackovaný "nemakačenko"... Osmnáct manželských párů, devět emocemi napěchovaných dílů. Připomeňte si ty nejvypjatější situace!

V prvním díle se situace vyhrotila při tradičním závěrečném posezení mezi osmi očima. Míša (27) už neudržela nervy na uzdě a dala průchod svému vzteku: "Ty v*le já bych ti ji takovou řízla Tomáši," křičela na svého pětadvacetiletého partnera, který si za dlouhých šest let nenašel práci. Vlastně ji ani nehledal. "Přestaň mě k**va s*át!," řvala a línému flegmatikovi vrazila pořádnou facku.

I třetí díl měl pořádné grády. Unuděná Martina (36) skončila v temperamentní pětičlenné romské rodině Olachových. Do oka jim příliš nepadla. Užila si bouřlivé střety s aktivní tchyní a dokonce i nařčení z rasismu. Jako by se prý styděla za to, že je mezi "Cigány" a byla na ně zasedlá...

To čtvrtá Výměna byla plná zvířátek. Roztomilých, exotických, ale i nevítaných. Štěpánka (42), která se doma na farmě běžně stará o 140 zvířat včetně pštrosů a klokanů, si s "domácími" zvířátky v náhradní rodině neporadila.  Vši a filcky ze špinavé domácnosti si přivezla i domů. Před svým odjezdem však ještě náhodou objevila "kostlivce ve skříni". Ztracenou lesbickou dceru.

Video se připravuje ...
To nejlepší z páté řady Výměny manželek • VIDEO: TV NOVA

Lesbičky ovládly i šestý díl. Tekly dokonce slzy. Rázná Andrea se svou náhradní manželkou nebyla vůbec spokojená. „Neplní svoje úkoly, nevynese koš, nemá uvařený oběd,“ stěžovala si a dodávala: „Já jsem ještě neviděla takovou mrchu línou! Nic nedělá. Přihlásila se jen kvůli penězům. Zlatá Sylva!“

A rozhodně jsme se nenudili ani u deváté Výměny. Monice (26) se v náhradní rodině na Slovácku moc líbilo. Nejvíc ale v útulném sklípku. Skvělou místní slivovici "ochutnala" hned několikrát. Když se pak vracela se štábem domů, pozvracela technika i režiséra.

Pátá řada Výměny manželek vyvrcholí už tento pátek poslední epizodou, která předčí všechna vaše očekávání. Poslední díl rozhodně bude stát za to! Budete svědky hrůzného odhalení jednoho z manželů, zažijete sondu do života s alkoholikem.