Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

30 skvělých tipů na dárky ke Dni matek! Potěšte svou maminku

9. května 2023 | 06:00

Den matek je významným dnem, kdy bychom měli vzdát poctu našim maminkám. Mnozí tento svátek, který se slaví druhou květnovou neděli a letos připadá na 8. května, moc neřeší. My si nicméně myslíme, že maminky nějaký ten dárek od srdce potěší. A za svou lásku a péči si ho určitě zaslouží!

Pravidelně obdarováváte svou maminku, a ta zase svou a tato tradice se u vás drží po celé generace? Ať už přáníčkem, květinou, originální bonboniérou nebo skvělým parfémem – prostě čímkoliv milým – v tento den snad nic nezkazíte. Občas ale prostě docházejí nápady. Proto jsme pro vás připravily menší dárkový koktejl, kdybyste si náhodou nevěděli rady.

Tipy na dárky pro maminku

Vaše maminka o sebe ráda pečuje, je stále svěží a podnikavá? Kvalitní krém určitě neurazí, co takhle ji ale letos potěšit třeba rudou rtěnkou nebo originálním šperkem? Miluje módu? Zaměřte se správným směrem a kupte jí třeba kvalitní  tričko one size, u kterého zaručeně trefíte velikost.

Jestli je vaše maminka z principu spořivá, kupte jí na Den matek něco krásného, co by si zaručeně sama nedopřála. Například luxusní kabelku. Anebo někam mámu vezměte – tady jsou tipy, kam jet za wellness.

Inspiraci na dárky, které vaši maminku zaručeně potěší, najdete v galerii:

 

TIP NA VIDEO: Chcete mámě radši něco vyrobit? Tady je návod.

Autor: red