Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Výměna manželek: Úchylný Vladimír a majetnický Bóďa! Jak žijí rodiny dnes?

6. května 2012 | 18:50

VIDEO: Další díl úspěšné reality show Výměna manželek, další šokované ženy. Martina Svatošová by na Výměnu nejraději zapomněla: „Náhradní manžel byl úchyl. Jen když na něj pomyslím, tak je mi zle.“ Podobné pocity má při vzpomínání i Jitka Maršíková: „Jejich byt je zvěřinec a vládne mu majetnický manžel Bóďa!“

Co napadne Martinu Svatošovou při vzpomínání na natáčení Výměny manželek jako první? „Despotický a úchylný náhradní manžel Vladimír!“ říká jednoznačně Martina a dodává: „Vladimír je úchyl. Dovoloval si to, co si dovolovat neměl. Sahal mi na zadek, záda, hladil mě. Mimo kamery se pokoušel i o víc, ale já bych se nedala. Kdyby mi večer vlezl do postele, zmlátila bych ho. Produkční mi dala na sebe číslo a řekla ať volám, kdyby se něco stalo,“ říká Martina.

Jak na sexuální obtěžování reagovala Martinin manžel Bohdan? „Kdybych ho potkal na ulici, tak ho zmlátím!“ Martina vnímá Výměnu i jako velkou životní zkušenost: „Nikdy jsem třeba nedělala s frézou nebo pilou. To byl velký zážitek. Zkušenosti z natáčení náš vztah s manželem posílily. Manžel mi začal pomáhat a dokonce i děti se zapojily do práce,“ uzavírá Martina.

Video se připravuje ...
Jitka během Výměny zjistila, jak těžké je žít se dvěma psy v malém bytě. Jeden ze psů se dokonce vyčůral na mikrovlnku. • VIDEO: TV NOVA

A jak na Výměnu vzpomínají Maršíkovi? „U Svatošových doma to byl doslova zvěřinec. Dva psi, křeček, zápach, vlhko a chladno. Hrůza. Byla jsem z toho šokovaná,“ vzpomíná Jitka Maršíková. „Mají malý byt a dva psy, kteří jsou navíc nedisciplinovaní. A to není jediný problém, se kterým jsem se setkala. Bóďa je člověk, který nemá cíl. Nedívá se do budoucna. Navíc má ke své ženě majetnický vztah a strašlivě žárlí. Když jde třeba jeho žena na návštěvu, volá ji až desetkrát. Možná je to tím, že si není sám sebou jistý,“ myslí si Jitka.

A jak se vypořádala se zálety svého manžela? „Žijeme na vesnici, takže občasné plácnutí přes zadek není nic hrozného. Náš vztah je založen na důvěře, já svému muži věřím. Když ji plácl přes zadek, tak to určitě nemyslel tak, že by ji chtěl sexuálně využít,“ říká Jitka.

Pečlivá a pořádkuchtivá Jana (25) z Prahy se ocitne na vesnici, s osmi dětmi na krku. Jak si s tím poradí? A co jí tenhle zážitek dá do života? Dívejte se na další epizodu Výměny manželek už v pátek 11. května ve 20 hodin na TV NOVA.