Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký jarní horoskop 2012: Kdo z vás si finančně polepší?

26. března 2012 | 06:18

Jednomu ze znamení přinese tato jaře vytoužené plody práce v podobě plné peněženky. Kdo se už může začít těšit? Dočtete se v horoskopu.

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

V lásce se vám bude mnohem více dařit. Toto období může být pro vás průlomové na cestě ke štěstí. Velmi důležitá bude otázka, kde se cítíte doma, v bezpečí a co je pro vás klíčové.

V březnu přijdou příjemné rodinné události a vy postupem času dospějete k tomu, že vaše problémy jsou vlastně zanedbatelné ve srovnání s těmi, kterým musí čelit ostatní.

Mějte se na pozoru před náhlými investicemi a velkými změnami. Nepodceňujte opatrnost, pokud jde o zdraví.

Dávejte si větší pozor a vyhýbejte se riskantním činnostem. Právě v jarních měsících je totiž zvýšené riziko úrazů a nehod.

Štír
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 23. 3. - 16. 4.

Jarní tip pro vás: Sama nejlépe víte, co vám dělá dobře, a to si i dopřejte. Možná trochu zapomínáte na příbuzné a přátele, kterým se po vás stýská. Zavolejte svým sourozencům a rodičům a setkejte se s nimi při slavnostním nedělním obědě. Užijete si to s nimi.

Motto: Změňte vnitřek a změníte i zevnějšek.

 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Toto období vám přinese výjimečně mnoho citů. Vy i vaše rodina budete prožívat harmoničtější vztah. Pokud nemáte manžela, ale trvalého přítele, právě v tomto čase vás může požádat o ruku.

V práci od vás budou chtít profesionální nasazení. Čekají vás výzvy v oblasti pracovní seberealizace. I z materiální stránky se vám proto může začít více dařit.

Polepší se vaše zdraví, ale nepodceňujte dlouhodobě přetrvávající nemoci, protože v léčbě můžete dosáhnout lepších výsledků.

Střelec
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 17. 4. - 9. 5.

Jarní tip pro vás: Abyste se neztratila v moři povinností, udělejte si podrobný denní, týdenní i čtvrtletní plán. Nezapomeňte do něj zahrnout i relax a zábavu, které vám dobudou baterky. Největší požitek vám přinese voňavá koupel, návštěva kadeřnice či kosmetičky a utrácení peněz v butiku.

Motto: Čas na nikoho nečeká.

 

VÁHY (24. 9. - 23. 10.)

Jelikož jste se naučila zvládat nepříznivé vlivy, váš život bude jednodušší. Pocítíte podporu, kterou vám budou dávat vaši blízcí. Ale nezapomeňte jim ji oplácet. I když je váš milostný život nestabilní, nevzdávejte se a neskrývejte emoce.

Můžete se cítit přepracovaně, ale v konečném důsledku se vám finančně polepší. Dávejte však pozor, abyste neutratili více, než máte.

Nezatěžujte tělo a zejména psychiku více, než musíte. Dopřejte si dostatek odpočinku i za cenu menšího pracovního nasazení.

Váhy
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 24. 5. - 7. 6.

Jarní tip pro vás: Kolem vás se děje mnoho změn, ale je důležité, abyste se dokázala alespoň trochu změnit i vy. Využijte jarní dny a vyražte sama na dlouhé procházky do přírody. Tam přijdete na to, co vlastně chcete a co je pro vás v životě opravdu důležité.

Motto: Život není otázkou osudu nebo svobodné vůle, v páru je věcí obou.

Zítra se dočtou další tři znamení, co je čeká !

Autor: lesk.sk, Kbak