Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To musíte vidět! Neodolatelně sexy! Raquel Welch (71) je krásnější než před 50 lety

23. února 2012 | 14:31

Americká herečka, bývalá modelka. Jedenasedmdesátiletá Raquel Welch byla považována za jednu z nejkrásnějších žen své doby. Byla jeden ze sexuálních symbolů 60. a 70. let. A čest tomu dělá do dnes.

Raquel Welch se objevila na Vanity Fair party v Los Angeles.

Na sobě měla zlaté, metalické šaty, které dávaly na odiv její ikonické křivky. Nemůžu uvěřit vlastním očím, že herečce je doopravdy jedenasedmdesát let! Vypadá naprosto báječně. Troufám si říct, že lépe, než jak ji známe z filmů.

„Ano, hraji stále ve filmech. Ale teď už hraji jen role starších žen a hlavně babiček. Chtěla bych být babičkou doopravdy, ale moje děti se mnou, bohužel, nespolupracují,“  řekla se smíchem Raquel Welch.

Raquel Welch ve zlaté, metalické róbě
Autor: Profimedia.cz

Raquel Welch, vlastním jménem Jo Raquel Tejada, se narodila 5. září roku 1940 v Chicago, Illinois. Její tatínek pocházel z Bolívie a maminka byla Angličanka. Nejdříve pracovala jako servírka, ale díky své nevšední kráse se prosadila jako světoznámá modelka a později i herečka.

Byla čtyřikrát vdaná a má dvě děti. Syna Damona (51) a dceru Tahnee (49).

Její nejúspěšnější a nejznámější rolí je paní Bonacieux z filmové adaptace románu Tři mušketýři od Alexandra Dumase z roku 1973.

Právě za tuto roli získala ocenění Zlatý Glóbus. Mnozí z vás určitě viděli francouzskou komedii Zvíře z roku 1977, kde hrála s idolem tehdejší doby, Jeanem Paulem Belmondem.

Autor: ema