Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nevíte si rady s nakupováním? Vyzkoušejte novou službu stylistky

Mojestylistka.cz
23. ledna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Potřebujete změnu vaší image, poradit jak nakupovat efektivně oblečení, jak vybrat ty nejlepší barvy a kousky, které budou slušet právě vám? Neztrácejte svoje peníze, energii a čas sama v obchodech. Máme pro vás novou zkušenost  a nemusíte ji hledat, našli jsme skvělou stylistku za vás – Žaneta Kantorová.

Méně někdy znamená více – můj šatník

Každá z nás velmi dobře zná pocit, kdy “nemám co na sebe”. Náš šatník může sice praskat ve švech, ale po delším zkoumání zjistíme, že více než polovinu věcí neumíme zkombinovat a nebo se necítíme dobře v oblečení, které si koupíme. Pokud si tedy nevíme rady, nechme si profesionálně poradit, aby náš výběr oblečení byl co nejlepší. Není nutné mít spoustu oblečení, ale mít věci, které umíme zkombinovat.

V konečném důsledku totiž utrácíme spoustu peněz a náš toužebně očekáváný pocit uspokojení, kdy chceme mít perfektní šatník, stále nepřichází.

Mojestylistka.cz
Autor: Mojestylistka.cz

Nakupovat se stylistkou je příležitost poznat své nové možnosti v oblékání

"Nechat si poradit v oblékání může dnes opravdu každý," říká stylistka Žaneta Kantorová. "Mýtus, že oblékat se nechávají jen slavné nebo velmi důležité osobnosti, které perfektní styl potřebují ke své profesi, již v dnešní době neplatí. Služby osobní stylistky se tak stávají službami, které jsou cenově dostupné. Proč je tedy nevyužít, když si sami nevíme rady ...," dodává Žaneta, která se specializuje ne jen na organizaci šatníku, ale také na poradenství při nákupech, konzultaci ohledně celkové změny image.

Oblečení, které máte na sobě celý den ovlivňuje vaši náladu, vaše pocity a proto je důležité si uvědomit, že najít to správné oblečení není povrchní záležitostí. Nakupovat se stylistkou je služba, která vám může pomoci utrácet peníze efektivně za oblečení, které vás podtrhne a vyzdvihne vaše přednosti. Stylistka vybere oblečení za vás. Z velké většiny to, co by jste si sama nikdy nevybrala. Vybíráte si ať už vědomě či nevědomě podobné oblečení, podobné barvy a střihy, oblečení, na které jste zvyklá již léta. Tato skutečnost nemusí nutně znamenat, že vámi vybrané oblečení vám sluší. Zvyk je železná košile, která se vás může držet i léta. Tímto způsobem můžete přicházet o nové pocity lehkosti, pohodlí a svobody. To vše vám totiž může to správné oblečení přinést. To vše vám může módní stylistka ukázat.

Mojestylistka.cz
Autor: Mojestylistka.cz

Jak působím na své okolí?

Outfit je kompletní zevnějšek člověka. Jednoduše to, co vidíme na první pohled. Podle výzkumů vyplývá, že první dojem, který uděláte na lidi kolem vás, je až z 55% na základě toho jak vypadáte.

Stylistka vám nejen ukáže, jak efektivně oblečení nakupovat, ale také jaké barvy zvolit, jak kombinovat trendy věci s nadčasovou klasikou, jaké jsou vaše přednosti a jak je vyzdvihnout. Prioritou zůstává ponechat vaši originalitu a najít nový směr a styl, který odpovídá vaší osobnosti.

Mojestylistka.cz
Autor: Mojestylistka.cz

Šatník, moje srdcová záležitost

Osobní stylistka vám pomůže vybere oblečení, které nebude jen tak zbytečně viset ve skříni na věšáku. Pokud budete chtít také poradit se svým aktuálním šatníkem, rozebere s vámi jednotlivé kousky, a poradí, co se k vám hodí, co není a je vhodné pro vaši postavu. Jakmile bude mít váš šatník řád a bude složen z věcí, které vám 100% sluší, pak bude pro vás radostí otevírat vaši skříň.

www.mojestylistka.cz

Žaneta Kantorová, stylistka