Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Marcela: Obral mě sňatkový podvodník!

20. března 2011 | 21:22

Nechala za sebe rozhodovat svoje srdce... Věřila cizímu člověku, který jí sliboval lásku až za hrob, rodinu a společný život! Vypadalo to až moc krásně, Marcela Mikesková (45) si přesto pořád říkala, že i ona má konečně právo se zamilovat! Pavel Nevrla (29) ale nebyl tím správným. Po pár dnech známosti ji požádal o ruku a po několika dalších dnech ji obral o úspory! I s kasičkou na drobné...

Podle Marcely si ji Pavel vyhlédl na internetové seznamce. „Pořád mi psal, že mě chce poznat. Nakonec jsem svolila k páteční schůzce. Byl sympatický, a tak jsem ho požádala, zda by mi v pondělí pomohl s instalací nové pračky,“ vzpomíná Marcela. Zůstal déle než jen jedno odpoledne a ve čtvrtek ji pak požádal o ruku! „Bylo to rychlé, odpověděla jsem sice ano, ale myslela jsem to spíš jako fór,“ tvrdí.

Dvanáct dní po seznámení nastal obrat poté, co se Marcela začala vyptávat přítele na jeho práci. „Začal být nervózní a hned druhý den mi ukradl něco málo přes pět tisíc korun. Tyto peníze byly pečlivě schované v šatně a ten bastard byl dokonce tak drzý, že mi vybral i prasátko s mincemi,“ dodává.

Bylo jich deset

„Když jsem kolem něho začala pátrat, zjistila jsem, že je to známý sňatkový podvodník! A že jedna paní za něj splácí dvě stě tisíc a ta mi také řekla, že už jsem desátá, co ho shání,“ popisuje Marcela. To Marcelu přimělo případ ohlásit na policii.

„Přijali jsme oznámení od ženy, která uvedla, že byla okradena o částku vyšší než pět tisíc korun. Zároveň uvedla popis muže a další údaje k jeho osobě, které nyní prověřujeme,“ potvrdila mluvčí policejního ředitelství Praha-venkov Štěpánka Zatloukalová.

Proč se rozhodla ukázat na sebe a říci, že právě ona mu naletěla? „Našla jsem nějaké další ženy, které obral podobně, ale ty se za to stydí a nechtějí vystoupit. Bude mít utrum a už mu nikdo nenaletí na ty jeho sladké řeči,“ uzavřela. Blesk se pokusil kontaktovat i Pavla Nevrlu. Na telefonáty ani SMS zprávy ale nereagoval.

Takto jí psal

Ahojky, beruško! Mám problém, máme tu v práci dva smrtelné úrazy, takže musím být v práci, kdyby došlo k nejhoršímu... bo tu nás je málo co má zbroják, pistolu a speciální výcvik na tyto situace... pokud mě budeš ještě pořád chtít, určitě ti to vynahradím a budem spolu, pokud chceš… a kdyby ne, třeba za mnou dojdeš do nemocnice... moc tě chci a nepočítal jsem s tímto, že tu budu muset být... jsi moc kouzelná a doufám, že si to se mnou nerozmyslíš... a neboj, vynahradím ti to. Chci být s tebou… pa a posílám polibek, kam si jen budeš přát... Pavel.

VÝZVA: Také máte podobné zkušenosti se sňatkovým podvodníkem? Sliboval hory a zlaté doly a nakonec po něm zbyly jen samé dluhy? Nenechte si svůj příběh jen pro sebe a napište nám mail na tip@blesk.cz!

Autor: Tereza Hořínková, Jan Doležal