Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co vede ženy k úvahám o plastické operaci?

MUDr. Tomáš Doležal
14. března 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Velmi úspěšný projekt plastického chirurga MUDr. Tomáše Doležala, odstartoval na začátku měsíce září 2010 a je určen všem ženám, které touží po plastické operaci přesto stále váhají. Soutěž, ve které má jistě šanci každá žena,  která se rozhodne zaslat svůj příběh o tom, proč uvažuje o plastické operaci. Zapojit se můžete i vy!

Více na informací na www.plastikapraha.cz.

Připravili jsme pro Vás skutečné životní příběhy žen, jež  je dovedly až k myšlence podstoupit plastickou operaci.  Přečíst si je můžete zde.

Pojďte se společně s námi podívat na výsledky proměny další  výherkyně.


Autorkou dalšího příběhu a zároveň třetí výherkyní za měsíc listopad se stala paní Martina z Prahy.

Příběh: Více zde
Paní Martina vyhrála plastickou operaci prsou (augmentace).

Zvětšení prsou (Augmentace)

Zvětšení prsů pomocí implantátů se provádí s velmi dobrým estetickým výsledkem u nedostatečně vyvinutých prsů mladých pacientek nebo tam, kde úbytek žlázy způsobil lehce povislý tvar prsu (více zde).

Nyní Vás provedeme průběhem celé proměny od konzultace až po konečný výsledek.

A jak operace dopadla?

před a po operací prsou
Autor: MUDr. Tomáš Doležal

Video se připravuje ...
Doležal • VIDEO: Doležal


Paní Martino, se svým příběhem jste se stala již třetí výherkyní v soutěži MUDr. Tomáše Doležala! Teď bychom Vás požádali, zda se s námi podělíte o zážitky a pocity, které Vás provázely během celého zákroku..

Dobrý den, tady Plastika Praha, stala jste se výherkyní plastické operace pro měsíc prosinec, gratulujeme vám!“... Tak tímto telefonátem to všechno začalo. Za pár dní jsem již zvonila na kancelář pana doktora Doležala v pražském Chicago paláci, kam jsem přišla na sjednanou konzultaci. Přivítala mě milá paní asistentka, která se mnou vyřídila formality, a vzápětí jsem již seděla vkanceláři naproti MUDr. Doležalovi. Pan doktor mi vysvětlil vše, co mě čeká, popsal průběh operace i pooperační péče a také zvolil po vzájemné dohodě a posouzení „současného stavu“ velikost implantátů a způsob jejich uložení. Pak už zbývalo jen domluvit termín operace. Musím podotknout, že jestli jsem do té doby měla nějaké pochybnosti, tak po konzultaci s panem doktorem, jehož přístup byl dokonale profesionální ale zároveň velmi lidský, mě obavy přešly.

Několik dní před operací mě čekalo předoperační vyšetření na klinice. Vše na jednom místě, v krátké chvíli a v objednaném čase, skoro se dá říci, že tak trochu mimo obvyklou zdravotnickou realitu.
Na „věc“ se šlo ve čtvrtek. Od příjmu na kliniku až po nástup na sál uplynula ani ne hodina, mezitím proběhla ještě konzultace s anesteziologem a ultrazvuk, takže jsem se vlastně ani nestačila bát a už jsem se pomalu po zákroku budila z anestezie. Nebudu nic zastírat, probuzení nebylo zrovna růžové. Ale to by asi nečekal ani největší optimista. Naštěstí ty nejhorší stavy brzy přejdou, a to i díky péči úžasně milého a ochotného personálu. Druhý den jsem již odcházela domů relativně fit.

Hned po víkendu mě čekala na klinice u MUDr. Doležala kontrola a již úplné sundání obvazů. Od té doby nosím jen speciální (ale ve skutečnosti velmi povedenou sportovní) podprsenku, vyhýbám se některým aktivitám a pohybům, jako je například zvedání těžkých věcí, ale jinak se již pomalu vracím do běžného fungování. Teď jsem 10 dní po operaci a v podstatě řeším jediný výrazný problém...jak se mám vyspat, když musím ležet celou noc jen na zádech :-)?

Mé doporučení, pokud se chystáte na podobný zákrok? Nacvičte spaní na zádech, tato dovednost se vám bude hodit. A vyberte si toho nejlepšího doktora. Třeba takového, jako je MUDr. Doležal.

Co říci závěrem? Snad jen, že na léto se tak jako každoročně těším, letos ale mnohem více, protože mě rozhodně už nebude při koupání studit výstuž v podprsence od plavek :-) Takže, pane doktore Doležale, děkuji za úžasný vánoční dárek!

Čtvrtou výherkyní se stala slečna Lucie z okresu Praha-východ, s příběhem, který uveřejníme v našem příštím článku…
Počkejte si na něj…


Více informací naleznete zde.