Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lázeňský balíček pod vánoční stromeček

1. listopadu 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Udělat radost o letošních Vánocích svým blízkým můžete zcela netradičním, ale o to zajímavějším dárkem. Připravily jej pro vás Priessnitzovy lázně Jeseník ve formě poukazů na pobyt a celou řadu ozdravných procedur.

Poukaz pod vánočním stromečkem potěší jak ty dříve narozené, tak i jejich potomky, protože lázeňský pobyt neřeší jen aktuální zdravotní potřeby. Odpočinek, relaxace a příjemné regenerační procedury šité na míru, to jsou ingredience lázeňského pobytu, jaký jistě přivítá každý, kdo žije v překotném životním tempu. A ruku na srdce, kdo dnes žije bez občasných hektických chvil, které k životu tak nějak samozřejmě patří. Rozhodně největší radost z lázeňského dárkového poukazu budou mít příslušníci generace dříve narozené, ale mýtus, že lázně jsou jen pro staré a nemocné je již dávno překonán.

V Priessnitzových lázních Jeseník mají širokou a pestrou nabídku regeneračních kúr pro každého. Od babičky až po aktivního sportovce. Navíc je možné se vypravit na pár kilometrů vzdálené sjezdovky a běžecké tratě, takže příznivci lyžařského sportu budou spokojeni dvojnásob. Po celodenním lyžování jim přijde vhod hodinka ve whirlpoolu, sauna nebo thajská masáž, případně hodinka v bazénu s protiproudem a vodopádem. Ano, to všechno je „pod jednou střechou“ v hotelu Priessnitz. Kompletní nabídku naleznete zde.

Vánoční poukaz si objednejte buď emailem na adrese: rezervace@priessnitz.cz
Nebo na telefonním čísle:  +420 584 491 111