Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chcete nakupovat z USA bezpečně a pohodlně?

Shopping-USA.cz
18. října 2010 | 00:00
Prezentace klienta |


Přejete si nakupovat v USA a nevíte jak na to? Není proto nutností utrácet peníze za letenky a do USA si pro zboží doletět, stačí pouze využít služeb ověřené českoamerické společnosti Shopping-USA.cz, která Vám umožní nákupy z pohodlí Vašeho domova, či kanceláře.

Jednoduchou registrací se Vám podaří zajistit si adresu v USA a pak už můžete jen vybírat a nakupovat.

Podaří se Vám nakoupit zboží nejen amerických značek, které v našich obchodech neuvidíte, ale také zboží známých světových značek jako jsou např. Abercrombie, Baby Phat, Juicy Couture, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Ed Hardy a mnoho dalších. Výrobky těchto společností jsou na českém trhu výrazně dražší, proto je mnohem výhodnější je zakoupit v USA, čímž ušetříte až 80% ceny.

Nemusíte vlastnit valutové konto, ani nikde běhat za výměnou dolarů, Váš nákup si platíte v českých kounách. Zboží, které si vyberete zásilková služba Shopping-USA.cz za Vás zakoupí, pečlivě zkontroluje, zabalí a odešle na Vámi určenou adresu v ČR/SR.

Dále pak zásilková služba Shopping-USA.cz ohlídá důvěryhodnost amerických obchodníků.

Využijete-li služeb českoamerické společnosti ověřené na českém a slovenském trhu, ušetříte nejen peníze, ale také spoustu času.

Více informací spojených s nákupy v USA naleznete na www.Shopping-USA.cz.