Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 vět, které při sexu vážně nechceme slyšet!

Myslete na to, co při milování "vypouštíte" z úst!
2. srpna 2012 | 06:22

I v posteli platí, že méně je někdy více. Člověk si může myslet spoustu věcí, ale nemusí všechno říkat nahlas. Sice se praví, že ženy jsou upovídané a nic u nich nezůstane tajemstvím, ale co kolikrát z úst vypustí muži, nad tím zůstává rozum stát. A obzvlášť při milostných hrátkách…

Je samozřejmě jasné, že v sexu musí fungovat systém kompromisů. Jenže někdy to není tak jednoduché. Například když je jeden z páru sexuálně náruživější než ten druhý. Pokud je tím chtivějším z dvojice dáma, většinou dokáže muže ženskými lstmi přesvědčit, že sex je v tu chvíli to pravé ořechové.

Pokud je jím ale muž, většinou volí takové přesvědčující slovní obraty, které ženu akorát odradí. Ne-li znechutí. Přitom stačí tak málo: „Celý den jsem na tebe myslel a toužil po tobě.“ „Jsi tak sexy, moc tě chci.“ „Jsi tak úžasně heboučká.“ „Nádherně voníš.“ Někdy je to opravdu jen jedno slovo, které rozhodne mezi radostí a zklamáním. Vždyť přece rozdíl mezi „To bylo dobré!“ a „To bylo v pohodě!“ je znát…

Jakých je tedy pět nejhorších vět, které ženy v posteli slyší opravdu velmi nerady?

1. Moje bývalá přítelkyně to dělala!

I kdyby byla jeho přítelkyně bohyně sexu, měl by držet jazyk za zuby. Srovnávání s jinými ženami a jejich postelovými schopnostmi je při milování přísně zakázáno. Jen pro představu: „Se svým expřítelem jsem při každém sexu dosáhla orgasmu!“ Současný partner by se na to asi moc nadšeně netvářil.

2. Neuškodilo by ti občas si zasportovat…

Ženy si vždycky připadají tlusté. Muži jim to tudíž nemusejí ještě připomínat. Navíc, kdy se na sebe do zrcadla naposledy z profilu podíval on? Začínající, ne-li v pokročilém stavu pivní bříško, také není zrovna sexy.

Autor: Profimedia.cz, ČTK

3. Ty jsi tak skvělá, Aničko, teda Zuzko!

Tohle se může stát, pokud se pár zná krátce nebo pokud je muž záletník a jednoduše si jména všech milenek nepamatuje. Proto by pro něj bylo daleko jednodušší, kdyby ženám říkal „miláčku“, „lásko“, „andílku“ a podobnými přízvisky. Jsou sladká a alespoň se nestane trapné faux pas, které akorát zkazí vzrušující atmosféru.

4. Už jsi tohle dělala i s někým jiným?

Z nepochopitelných důvodů si muži myslí, že jsou největší mistři a inovátoři v sexu na světě. Kdo se moc ptá, moc se dozví, jednoduché pravidlo. Není, co dodat.

5. Nechtěla by sis dát nejdřív sprchu?

Muž, který vám tuto příšernou větu řekne, trpí buď fobií z nedostatečné hygieny, nebo je absolutně bezcitný. Ale pozor, stejně trapně by se cítil muž! Řešení? „Rád bych se s tebou pomiloval ve sprše.“

Autor: INT, mivr, Kbak