Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůzné nohy Meg Ryan: Co se jí proboha stalo?!

Meg Ryan na procházce New Yorkem ukázala své křečové žíly.
5. srpna 2010 | 13:56

Meg Ryan (48) dostihlo stáří. Ač herečka podstoupila již mnoho plastických operací pro zachování věčného mládí, stáří neporučí. Prozradily ji vystouplé křečové žíly na nohou, které odhalila při procházce New Yorkem. A vypadají opravdu šíleně. Proti vybouleninám jí nepomohly ani pohodlné ploché sandálky.

Možná jsou zvětšené žíly na nohou výsledkem jejího pilného posilování. Herečka totiž pravidelně tvrdě dře, aby vypadala skvěle, i když už má pomalu padesátku na krku. Dříve rozverná kráska a představitelka hlavních rolí v trhácích jako Francouzský polibek či Láska přes internet, také kvůli kráse podstoupila i botoxové injekce rtů a plastickou operaci víček. Tyto samozřejmě zákroky zarputile odmítá.

Věku ale Meg poručit nemůže. A tak, i když má sexy ploché bříško, její lýtka vypadají jako nohy staré báby. Herečce ale asi její věk a obří křečové žíly, které jí hyzdí hubená lýtka, nervy nedrásají.

„Po čtyřicítce se pro mě v Hollywoodu hodně změnilo, ale neberu to jako konec kariéry. Rozšířila jsem si zájmy a připadá mi, že jsem nikdy nebyla kreativnější,“ povídá o svém novém životním poslání Meg, která přestala poslední dobou marně lpět na ztraceném mládí a našla si i jiné koníčky.

Jak poznáte, že máte křečové žíly?

1. Máte na nohou změny, které tam dříve nebyly?

2. Trápí vás otoky a bolesti nohou?

3. Pociťujete citelné oteplení nebo ochlazení, zarudnutí nebo zblednutí dolních končetin?

4. Cítíte tlak v nohou?

5. Vytvářejí se vám metličky? (modro-červené rozvětvené obrazce)

6. Večer vám natékají kotníky, pobolívají nohy a jsou těžké jako olovo?

Jestliže jste na většinu otázek odpověděla kladně, můžou to být známky onemocnění žil. V každém případě si raději zajděte k lékaři.

Autor: INT, mivr, amp