Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Moderní vibrátory – dráždivý luxus v nočním stolku

1. února 2009 | 06:00

Každá žena touží po krásných věcech. Nikoho už asi nepřekvapí nabídka luxusních mobilních telefonů, mp3 přehrávačů a dalších věcí. Proč ale nemít něco skutečně krásného také ve svém nočním stolku a být "IN" i v ložnici ?

Vždyť vibrátory a další erotické pomůcky dnes už najdeme v šuplíku snad každé moderní ženy.

Není tomu až tak úplně dávno, kdy téměř vše týkající se erotiky a sexu bylo v naší zemi naprosté tabu a jak pro erotické časopisy či filmy, tak také pro erotické pomůcky se muselo jezdit k našim západním sousedům a riskovat tak nemalé problémy na hranicích. Ta tam je také naštěstí éra gumových či plastových vibrátorů snažících se nevkusně napodobit pánský penis jako formu jeho "náhražky". V naší liberální společnosti již také používání erotických pomůcek přestalo být muži vnímáno jako jejich neschopnost uspokojit ženu (naštěstí). Erotické pomůcky jsou v současné době vnímány a používány především jako doplněk společného sexuálního života.

Moderní vibrátory by se spíše daly považovat za decentní módní doplňky. Kvalitní pomůcky se můžou pochlubit samými klady a každá žena se s nimi jistě ráda pochlubí i své kamarádce, protože se za ně opravdunemusí stydět. Naopak, luxusní provedení a design, moderní barvy, hebký povrch, zdravotně nezávadné a pachově neutrální materiály, stylové balení a rozmanité tvary, dělají z těchto výrobků opravdové a jedinečné šperky. Současné vibrátory jsou navíc nabity nejmodernějšími technologiemi a vychytávkami – např. plynulou regulací vibrací, vibračními programy pro vnější i vnitřní stimulaci, zámkem tlačítek proti samovolnému spuštění v kabelce, nabíjecím akumulátorem známým z mobilních telefonů, kontrolkou stavu baterie, dobíjením přes USB port počítače, atd.. To vše za ceny srovnatelné s cenami značkového oblečení či obuvi.

Zde jsou některé z nich:

LILY

Nenápadný vibrátor připomínající spíše počítačovou myš – design made in Sweden od výrobce LELO.

Nenápadný vibrátor LILY
Autor: archiv firmy

Prodává: www.LELOdesign.cz

GIGI

Speciální tvar, sametový povrh, pět vibračních módů. Ideální k dráždění bodu G.

Speciální vibrátor k drážděné G bodu GIGI
Autor: archiv firmy

Prodává: www.LELOdesign.cz

BO

Také něco pro pány – první dobíjecí vibrační erekční kroužek. Opět v designu švédského výrobce LELO.

První dobíjecí vibrační kroužek BO
Autor: archiv firmy

Prodává: www.LELOdesign.cz

YVA

Luxusní vibrátor LELO YVA je skutečný klenot. Pozlaceno 18ti karátovým zlatem.

Luxusní vibrátor YVA
Autor: archiv firmy

Prodává: www.LELOdesign.cz

DeLight

Nadčasový multifunkční vibrátor z dílny německého výrobce Fun Factory získal jako vůbec první erotická pomůcka na světě ocenění za design Red Dot Design Award 2008.

Nadčasový multifunkční vibrátor DELIGHT
Autor: archiv firmy

Prodává: www.FunToys.cz

Krteček Dinky Digger

Veselé, vtipné a velmi drzé zvířátko s neuvěřitelně šikovným nosíkem – opět z dílny Fun Factory.

Krteček se šikovným nosíkem DINKY DIGGER
Autor: archiv firmy

Prodává: www.FunToys.cz

Právě díky internetu a nabídce E-shopů se již ani ti stydlivější z nás nemusí trápit v klasických sexshopech, ale mohou si vše nakoupit z pohodlí svého domova nebo kanceláře. A společně se svým partnerem si vychutnat nejeden erotický večer. Blíží se Svatý Valentýn - svátek zamilovaných - a kdo říká, že by nemohl mít trošku jiný náboj s nějakou pěknou erotickou hračkou.

Autor: red